Posted on / in Stiri

Voluntarii ABSL au amenajat locul de joacă din Satul SOS București

Cu sprijinul a peste 150 de voluntari, Asociatia Business Service Leader din Romania (ABSL) a curatat si amenajat  spatiul de joaca din cadrul SOS Satele Copiilor – din zona Floreasca.

“Bring joy to the Village” este un proiect de CSR prin care ABSL sustine atat financiar cat si cu resurse umane organizatia nonguvernamentala cu sediul in aceeasi comunitate – zona Floreasca – Pipera.

Pentru a transforma curtea organizatiei intr-un loc in care copiii rezidenti sa se poata juca in siguranta, voluntarii, angajati sau colaboratori ai celor 52 de companii membre ale Asociatiei, au lucrat timp de 7 ore. Astfel, acestia au eliberat spatiul de langa terenul de sport si tribuna de vegetatie si pietre, au demontat si vopsit tribuna, nivelat terenul, curatat si vopsit mesele de ping-pong, consolidat, vopsit si inlocuit peretii casutei din copac.

“Implicarea ABSL in proiecte de responsabilitate sociala reprezinta o prioritate pentru noi. Acesta este si motivul pentru care sustinem un proiect educational atat de important pentru comunitatea noastra precum cel de Master in Business Services si pentru care colaborarea cu SOS Satele Copiilor, vecinii nostri, va continua cu activitati de mentorat, donatii si sprijin in strangerea de fonduri”, a declarat Catalin Iorgulescu, vicepresedinte ABSL Romania.

SOS Satele Copiilor din Bucuresti se intinde pe o suprafata de aproximativ 5 ha, iar spatiile pe care ABSL impreuna cu voluntarii sai le-au amenajat, infrumusetat si le-au facut functionale (spatiu de joaca, terenuri sportive s.a.), reprezinta o parte importanta din aceasta suprafata.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei