Trimite “MAMA” prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar.
Donează online

Posted on / in Sansa2

Lucian, o viata de film

Lucian Mustaţă este tânărul a cărui poveste de succes poate fi un exemplu demn de urmat. A crescut de la trei ani  în Satul SOS din București, iar prin ambiţie, muncă şi perseverenţă a ajuns expert în IT şi a reuşit să-şi deschidă propria firmă.

“Aveam trei ani când am ajuns în «satul copiilor», aşa îi spunem noi. Atunci, în prima generaţie din care eu am făcut parte, au decis să ia copiii de la centrele de plasament unde eu mă aflam de când aveam câteva zile. (…) Este exact ca un sat, cu 15 căsuţe, în fiecare casă sunt şase copii şi o mamă SOS. În acest sat am stat până la vârsta de 14 ani, ulterior am fost mutat la o comunitate de tineri unde ne-au pregătit ca să plecăm în viaţă. În această comunitate, am învăţat să gătim, să călcăm, să spălăm. Dacă eşti inclus într-o formă de învăţământ, atunci poţi beneficia de ajutorul organizaţiei până la vârsta de 26 de ani, cum a fost în cazul meu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lucian Mustaţă, expert în IT.

Interviul a fost realizat de Mediafax in cadrul campaniei “A doua sansa” si poate fi citit intregral AICI.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei