fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Când a fost ultima dată când ai avut nevoie de o vorbă bună?

 

Unde e locul meu?   De ce nimeni nu mă ia în brațe? De ce mi se întâmplă mie asta?   De ce nu mă vede nimeni? 

 Sunt întrebări pe care copiii din sistemul de protecție și le pun frecvent. Trecerea de la incertitudinea, neliniștea și șocul pe care copiii le experimentează după separarea de familia biologică, la starea de echilibru și de bine, este esențială pentru dezvoltarea lor viitoare. În spot o puteți vedea chiar pe Lucia, Mamă SOS timp de 28 de ani pentru 30 de copii și tineri din programul SOS din București, una din primele Mame din Familia SOS, care s-a dedicat, zi de zi, copiilor aflați în nevoie, care nu mai aveau familia alături. 

În România, peste 8.000 de copiii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.  

Donează lunar pentru copiii care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă. Fiecare contribuție contează.

În toți acești ani, le-am fost alături mereu și i-am învățat că trebuie să construim o relație bazată pe încredere. I-am încurajat mereu să ne spunem îngrijorările fără teamă, fiindcă împreună putem fi mai puternici și depășim momentele dificile. Sunt aproape și acum de cei mai mulți dintre copiii pe care i-am crescut, ne sunăm, ne vizităm, îmi cer sfatul când au nevoie. Unii au copii, la rândul lor și îmi spun, deseori, că îi educă după modelul meu. Sunt ani extrem de valoroși din viața noastră, de care mi-e dor. Mi-e dor să ne strângem seara în jurul mesei și să povestim vrute și nevrute. Lucia Minea, Mamă SOS program București 

 

Adună fapte și vorbe bune! Hai să facem copiii fericiți. Doar împreună le putem reda copilăria!

 

De ce avem nevoie de
un program de donație lunară?

Creștem și sprijinim în mod direct 1000 de copii care se bazează pe noi în fiecare zi și în viitor. Susținerea ta pe termen mediu-lung este siguranța zilei de mâine pentru copii.

Costurile pentru creșterea unui copil vulnerabil sunt ridicate și acoperă hrană, educație, servicii medicale sau de psihoterapie, toate adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil în parte. De asemenea, în programele de prevenire a separării copilului, lucrăm cu întreaga familie și oferim consiliere părinților pentru a înlătura riscul separării.

 

Ce impact ai?

50 lei

Sprijini un copil să-și dezvolte potențialul prin practicarea talentului, sport, absolvirea unui curs

75 lei

Sprijini un copil dintr-o familie vulnerabilă: hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, igienă

100 lei

Sprijini un copil din Sate sau programe cu 1 ora de terapie în fiecare lună, din cele minim 4 necesare

 

Sari la conținut