Posted on / in Stiri

AFI Palace Cotroceni este alături de SOS Satele Copiilor România

AFI Palace Cotroceni este alături de SOS Satele Copiilor România, în beneficiul copiilor și al tinerilor care trăiesc alături de organizație. Astfel, în perioada 14-31 martie a.c., prietenii nostri de la AFI Palace Cotroceni, au fost de acord să ne permită desfășurarea de activități de strângere de fonduri în incinta clădirii.

 

Timp de o săptămână, vă veți putea întâlni în mall cu echipa de fundraiseri stradali a SOS. Tinerii noștri colaboratori sunt mereu dispuși să vă vorbească despre programele asociației și despre nevoile pe care le întâmpinăm atunci când încercăm să le oferim copiilor abandonați sau orfani un trai decent și o copilărie cât mai lipsită de griji. Cea mai eficientă modalitate prin care putem să ne continuăm misiunea de a croi un viitor acestor copii este susținerea financiară constantă a tuturor celor care înțeleg situația reală în care ne aflăm. O susținere mică, dar constantă, este cel mai important sprijin pentru noi! De aceea, fundraiserii stradali vă vor prezenta soluția unui contract de debit direct, despre care puteți găsi mai multe detalii aici.

AFI Palace Cotroceni știe cât este de important să te implici în viața comunității și să dai o mână de ajutor atunci când e necesar, iar pentru asta mulțumim! Avem încredere că această colaborare ne va aduce multe satisfacții!

Echipa SOS Satele Copiilor România

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei