Posted on / in cariere

Agent Fundraising

Locație: București

Contract: part-time

Ești o persoană comunicativă, energică și deschisă către nou? Te vrem în echipă! Aplică pentru job-ul de Agent Fundraising și vei discuta în aer liber cu cât mai multe persoane despre SOS Satele Copiilor, convingându-le să se alăture cauzei printr-o donație lunară.

De 28 de ani oferim copiilor care au pierdut sprijinul parental sau care riscă să îl piardă o mamă SOS, o familie în care frații cresc împreună, un cămin protector, educație și siguranță. Misiunea SOS este să ofere o familie iubitoare pentru fiecare copil.

Pentru că nu putem să facem toate aceste lucruri singuri și pentru că cei 700 de copii din programele SOS au nevoie de sprijin constant, avem nevoie de tine în echipă.

Este jobul unde nu ai nevoie de CV, unde nu contează vârsta, poți avea între 18 si 60+ani, nu contează nivelul de studii și unde nu ți se impune un program fix.

Ce căutam în schimb? Atitudinea potrivită: energie, implicare și perseverență.

Ce însemnă să fii Agent Fundraising? Un Agent Fundraising inspiră și convinge oamenii să facă o donație lunară pentru copiii cei mai vulnerabili: cei care nu mai cresc alături de părinții lor.

Este un job activ, de teren, plin de provocări, dar și de bonusuri și alte recompense de neprețuit: zâmbetele copiilor și sentimentul de bine stiind că te implici în crearea unui viitor mai bun pentru copiii vulnerabili.

Alătură-te echipei noastre de teren din București! Aplică acum!

Despre job:

 • Vei discuta despre proiectele SOS cu cât mai multe persoane, respectând normele de distanțare, și îi vei convinge să susțină cauza printr-o donație lunară prin debit direct;
 • Vei lucra în aer liber, în aproprierea statiilor de metrou sau alte zone pietonale. Dacă vremea nu este prietenoasă, vei lucra în hipermarketuri, centre comerciale sau clădiri de birouri;
 • Vei face parte dintr-o echipă de 3-4 Agenti Fundraising și vei avea constant suport din partea team leader-ului tău;
 • Vei primi echipament de protecție (masca facială, dezinfectant) pentru a te putea proteja atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău;

Ce iti oferim?

 • Salariu fix: 11lei/ora net;
 • Bonusuri în bani, în funcție de performanță
 • Transport decontat parțial;
 • Program flexibil: 4h/zi;
 • Training inițial și periodic, pentru a te dezvolta și a-ți atinge obiectivele;
 • Posibilitatea ca după o perioadă să îți poți forma propria echipă;
 • Vei face parte din cea mai mare organizație din lume care crește copii!

Aplică acum!

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Donează pentru cei 700 de copii din grija SOS:
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei