Posted on / in cariere

Agenti Fundraising

Locatie: Sibiu
Contract: Part time

Jobul fara varsta, fara experienta, fara program. Doar cu ATITUDINE!

Da, ai citit bine! Este jobul unde nu avem nicio cerinta privind varsta, poti avea intre 16 si 60+ani, si unde nu ti se impune un program fix. Ce cautam in schimb? Atitudinea potrivita: curaj, energie, optimism si perseverenta.

Ce insemna sa fii Agent Fundraising?

Un Agent Fundraising are jobul de a inspira si convinge oamenii sa se alature cauzei SOS Satele Copiilor si sa faca o donatie lunara pentru copiii care au mare nevoie de ajutor, pentru ca nu mai cresc alaturi de parintii lor. Este un job activ, de teren si plin de provocari. Alatura-te echipei noastre de teren!

De ce noi?

  • Suntem o echipa plina de energie.
  • Credem in puterea fiecaruia de a face bine si in puterea noastra, ca echipa, de a multiplica binele.
  • Ne vei intalni pe strazile din Sibiu, in zonele intens circulate, oriunde sunt oameni cu suflet mare suntem si noi!

Ce iti oferim?

  • Salariu fix: 11lei/ora net;
  • Decont de transport in valoare de 35 de lei;
  • Bonusuri (IN BANI!) a caror valoare o decizi tu;
  • Program flexibil: 4h/zi in functie de programul tau;
  • Vei face parte din cea mai mare organizatie din LUME care creste copii!

Scrie-ne la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro si trimite-ne CV-ul tau

SAU

aplica direct aici>> https://www.sos-satelecopiilor.ro/jobcuatitudine/

Credem in cauza SOS Satele Copiilor si stim ca fiecare copil merita sa creasca intr-o familie iubitoare. De peste 25 de ani SOS Satele Copiilor sustine si protejeaza copiii care nu mai au parintii alaturi: le ofera o mama SOS, o familie (fratii cresc impreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung.

 

***Te informam ca datele tale vor fi prelucrate de SOS Satele Copiilor Romania in procesele de recrutare, avand ca temei interesul sau legitim de a angaja candidati care sa corespunda cerintelor. Termenul de pastrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului sau completarea formularului, consideram ca ai luat la cunostinta de informatiile comunicate anterior. Iti aducem la cunostinta ca in orice moment iti poti retrage consimtamantul prin transmiterea unui email la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro. Vom lua in considerare orice solicitare si iti vom transmite un raspuns in timp util.

 

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei