DONEAZĂ LUNAR PENTRU 700 DE COPII

Alătură-te misiunii SOS de a oferi o familie iubitoare fiecărui copil. O sumă simbolică pentru tine, lunar, cât timp vrei tu, face diferența în viața copiilor care au trecut prin frig, foame și frică.

Atunci când devii membru în programul SOS de donații lunare, faci parte dintr-un grup special de oameni, care lună de lună se unesc pentru a oferi copiilor vulnerabili o familie iubitoare și șansa unui viitor. Avem 700 de copii în grijă, în Satele SOS, Comunitățile de Tineri și Programele de prevenire a separării copilului de familie. Tu poți fi unul dintre oamenii care, ca prin magie, le schimbă destinul.
null
Odată ce faci donația, vei primi instant un email cu informații despre cât de mult înseamnă ajutorul tău. Apoi, lunar, în calitate de Nou Membru al Familiei SOS, vei primi vești despre cum contribuția ta schimbă destine.

Ce impact poți avea în viața copiilor, concret?

50 lei

O donație lunară de 50 de lei asigură o ședință de terapie de 30 de minute, din cele 4 ore necesare minim, lunar. Terapia este necesară pentru că este cea mai eficientă metodă prin care putem îmbunătăți procesul de vindecare a traumelor adânci pe care copiii le-au avut trăit înainte să ajungă în grija SOS Satele Copiilor. 

 

75 lei

O donație lunară de 75 de lei asigură hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și igiena unui copil dintr-o familie vulnerabilă, care se află în programul SOS de prevenire a separării copilului de familie. Facem tot posibilul să reducem numărul imens de copii care ajung în grija statului anual, peste 9000 de copii conform celor mai noi statistici. 

100 lei

O donație lunară de 100 de lei asigură dezvoltarea potențialului pentru un copil, lunar, prin practicarea sportului sau talentului, prin participarea la cursuri sau dezvoltarea pasiunilor. Pe lângă strictul necesar, la SOS Satele Copiilor ne străduim să oferim copiilor tot ceea ce primește orice copil într-o o familie iubitoare. 

null
Copiii vulnerabili au nevoie de ajutorul constant al oamenilor buni, pentru că altfel nu vor avea nici viitor, la fel cum nu au avut nici copilărie. Ca și tine, și ei au nevoie de siguranța unui adăpost, a unei mese calde, a educației și a zilei de mâine. Donațiile lunare ne ajută să planificăm resursele mai ușor și să le im alături copiilor, așadar te rugăm, în numele celor 700 de copii pe care îi susținem, să devii eroul lor sau să dai vestea mai departe!

Îți mulțumim!

FĂ O MICĂ DONAȚIE LUNARĂ PENTRU COPII, CÂT TIMP VREI TU
Implică-te și tu:
DONEAZĂ LUNAR
Îți muțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.