Posted on / in Stiri

“Ajută-i să strălucească”: Orbit este alături de tinerii vulnerabili

Orbit continua sa sprijine, pentru al cincilea an consecutiv, SOS Satele Copiilor, organizatie care de peste 26 de ani are in grija sute de copii si tineri defavorizati. Anul acesta, campania “Ajuta-i sa straluceasca” vine in sprijinul adolescentilor din Comunitatea de Tineri SOS Satele Copiilor, pentru a-i ajuta sa dobandeasca stima de sine si incredere in fortele proprii. Ca de fiecare data, campania ii incurajeaza pe consumatori sa se alature cauzei. Astfel, 1% din valoarea oricarui pachet de guma achizitionat pana pe 1 decembrie 2019 va fi redirectionat catre tinerii aflati in grija SOS Satele Copiilor pentru le a asigura o tranzitie cat mai usoara la viata de adult.

Si tu poti straluci! Implica-te si anunta-i si pe ceilalti de initiativa, folosind #incubatoruldevisuri. Afla mai multe detalii despre campanie aici.

Campania Orbit “Ajuta-i sa straluceasca” vine in continuarea a patru editii de succes “Daruieste zambete”, prin care 18.500 de copii aflati in grija SOS Satele Copiilor au beneficiat de cursuri de igiena dentara si de programe de dezvoltare personala. Daca pana acum principalii beneficiari ai programelor au fost cei mici, anul acesta Orbit vine in sprijinul tinerilor din comunitatea SOS Satele Copiilor si ii ajuta sa castige incredere in ei, incredere sustinuta si de un zambet sanatos si frumos. Asadar, suma stransa in cadrul campaniei va fi folosita pentru organizarea unor programe de dezvoltare personala si sesiuni de orientare si consiliere profesionala, prin intermediul carora adolescentii vor identifica metode de invatare si oportunitati profesionale.

“Prin activitatea noastra la SOS Satele Copiilor Romania, urmarim cresterea si dezvoltarea copiilor intr-un mod complet, care are in vedere viitorul lor de adulti. Acest lucru inseamna sustinerea tinerilor in a-si gasi o pasiune, un hobby sau un talent care sa ii aduca mai aproape de o viitoare cariera. Tinerii aflati in programele noastre sunt receptivi si dornici sa invete. Ei isi doresc sa-si implineasca visurile si, cu sprijinul necesar, reusesc sa depaseasca traumele trecutului si sa se integreze in societate. Ne bucuram ca ne putem baza si anul aceasta pe un partener de incredere precum Orbit pentru a duce mai departe acest mesaj si a-i putea sustine pe tinerii nostri care se afla la inceput de drum. Prin eforturile noastre comune in cadrul programelor de mentorat, ii putem indruma pe tinerii vulnerabili catre cariere care sa le ofere siguranta si sansa de a avea un viitor mai bun”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Campania “Ajuta-i sa straluceasca” este sustinuta si de cantareata Sore Mihalache, ambasadoarea Orbit din acest an. Pe langa implicarea sa in promovarea initiativei, participarea la Ziua Voluntariatului Orbit in Satul SOS Bucuresti, eveniment care a precedat campania “Ajuta-i sa straluceasca”, a fost un prilej minunat pentru a le vorbi tinerilor despre ce a insemnat pentru ea sa-si indeplineasca visul si despre cum viata de adult este intotdeauna mai usoara cu zambetul pe buze. “Invitatia de a ma alatura campaniei ‘Ajuta-i sa straluceasca’ ma onoreaza. Sunt mandra ca am ocazia sa fac parte din familia SOS Satele Copiilor si m-am bucurat sa intalnesc tineri bine crescuti si energici si sa le descopar visurile pe care spera sa si le implineasca atunci cand vor fi adulti. Am tot respectul pentru oamenii care se lupta zilnic sa stranga resurse pentru a le oferi un mediu sanatos, incarcat de afectiune. Adolescentii, insa, au nevoie si de sustinerea noastra pentru a reusi. Campania Orbit este un demers necesar pentru ca acesti tineri minunati sa aiba incredere in ei si sa simta sprijinul celor din jur”, a declarat Sore.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei