fbpx
Doneaza Sos Satele Copiilor

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal
FAPTELE BUNE, MAI IMPORTANTE CA NICIODATA: 150 DE FAMILII, 400 DE COPII FARA PROVIZII

150 de familii si 400 de copii din Bucuresti, Cisnadie si Bacau au nevoie de ajutorul tau acum: nu au provizii pentru mai multe zile, nu au economii, nu au nici macar produsele de igiena atat de necesare in perioada de criza generata de virusul Co-vid19. Mai mult decat atat, majoritatea si-au pierdut deja slujbele zilnice pe care se bazau, iar viitorul lor arata si mai complicat.

Acum, mai mult ca niciodata, putem face diferenta in comunitate. E nevoie sa dam dovada de solidaritate si sa ne implicam acolo unde este cea mai mare nevoie, pentru ca este singura sansa a celor aflati in dificultate. Este o nevoie reala, cu perspective complicate, pe care doar oamenii de bine o pot rezolva.

De 22 de ani actionam in comunitatile vulnerabile si oferim familiilor suport pentru a-si pastra copiii acasa si pentru a avea un trai decent. Acum, au nevoie de mai mult. Pastram in toata aceasta perioada legatura cu familiile vulnerabile. 150 de familii si 400 de copii sunt intr-o situatie foarte delicata, chiar in acest moment. Hai sa ne mobilizam, sa ii sustinem in acste momente si mai grele pentru ei.

Orice contributie conteaza. Iti cerem ajutorul lunar, pentru ca au nevoie de ajutor sustinut pentru a se stabiliza. E nevoie sa le redam impreuna strictul necesar in aceasta perioada si siguranta zilei de maine.

Putin din putinul tau conteaza. Imparte cu cei vulnerabili, nu-i uita atunci cand e mai greu, pentru ca pentru ei este mai greu decat pentru noi toti.

Si nu uita sa ai grija nici de tine si de cei din jurul tau. Fereste-te cat poti de virusul Co-vid19:
  • spala-te pe maini des si NU-ti atinge fata
  • iesi din casa doar daca este ABSOLUT necesar
  • sfatuieste-ti toti prietenii si apropiatii sa faca la fel.
Informeaza-te doar din surse oficiale. Impreuna vom depasi aceste momente. Dar e nevoie sa fim uniti.

Update: In ultimele zile, am reușit sa ajutam toate familiile din comunitatile nevoiase cu pachete cu alimente, produse de igiena și rechizite pentru copii. Ne-au emoționat foarte tare reacțiile copiilor si ale parintilor, lacrimile lor de bucurie. S-au temut foarte tare ca nu vor putea sa se descurce in aceasta perioada, dar impreună le-am aratat ca binele poate face minuni.

Toti cei 400 de copii din programul SOS de prevenire a separarii copilului de familie pe care ii susținem acum au tot ce le trebuie. Suntem aproape de ei si gata sa intervenim in continuare, ne pregatim pentru urmatoarea runda de pachete. Cu spijinul tau lunar si al partenerilor de bine, vom gasi resurse sa le fim alaturi pe toata perioada crizei si dupa.

Colaj
Implica-te si tu:
DONEAZĂ ACUM
Îți muțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut