Ambasadori

Un prieten face diferenta!

 

 

Cu fiecare contributie adusa, un prieten SOS Satele Copiilor Romania investeste in viitorul copiilor. Avem nevoie de cat mai multi prieteni si de aceea cautam din ce in ce mai multe persoane, comunitati si companii care sustin activitatea noastra. SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie non-profit care se bucura de sustinerea unor persoane publice distinse. Suntem onorati sa fim sustinuti de doamna Rosemaria Schwarzinger, doamna Andrea Teunissen, doamna Camelia Sucu si de domnul Gabriel Biris- Ambasadori Onorifici SOS Satele Copiilor Romania. Responsabilitatea cu care acestia se implica in mobilizarea de resurse si atragerea de noi parteneri, dar si in promovarea cauzei organizatiei noastre, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Fiind o organizatie non-profit, suntem bucurosi cand eforturile noastre sunt sustinute la nivel international. Astfel, organizatia SOS Children’s Villages este sustinuta de personalitati precum Angelina Jolie, Anne – Sophie Mutter, Anna Netrebko, Lord Richard Attenborough, Dalai Lama, Regina Noor a Iordaniei, Desmond Tutu.

 


 

 

Declaratii ambasadori

 

Andrea Teunissen, Ambasador Onorific SOS Satele Copiilor Romania

 

“Sa poti contribui la infrumusetarea vietii unui copil este o mare provocare si bucurie, personal consider misiunea SOS Satele Copiilor ca una din cele mai frumoase din lume, de mare valoare care merita si trebuie sustinuta de noi toti.

O mama, o familie, comorile cele mai pretioase, le doresti fiecarui copil. In cei 25 de ani de cand sunt alaturi de copiii din Romania am intalnit copii care nu au avut sansa sa spuna Mama, fiind orfani sau parasiti din primele zile ale vietii. O experienta zguduitoare care nu te lasa sa ramai pasiv.

Pretuiesc si admir mult familia SOS, unde copiii gasesc pentru prima data o familie, sunt ocrotiti si iubiti, inconjurati de grija si afectiunea mamei SOS, aici pot striga in voie Mama. Familia SOS unde ca in orice familie, se invata, se rade, se plange, se cearta, se canta, se mangaie, se viseaza, se creste si se ia zborul. Multi tineri si-au luat deja zborul din satele SOS, studieaza, lucreaza si-au intemeiat propria familie, o mare mandrie si bucurie pentru toti cei care au contribuit la acest succes.

Consider o onoare sa am sansa de a sustine si a ma implica la intarirea organizatei si familei SOS, de deosebita valoare pentru Romania. Am convingerea ca multi vor urma exemplul celor care se daruiesc deja acestui scop, bucuria si reusita copiilor devine bucuria si mandria ta.“