Trimite “MAMA” prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar.
Donează online

Posted on / in Sansa2

Aplauze la scena deschisa pentru Diana

Diana este o tanara cu un curaj uimitor! Oamenii se simt inspirati de prezenta ei delicata, de darzenia ei.

A venit in Satul SOS Bucuresti la varsta de 12 ani, dupa cativa ani grei, in care a locuit singura. A mers la scoala, a avut visuri ca orice copil de varsta ei, dar….fara nimeni alaturi, care sa o sustina. Doar amintirea mamei ei si, mai ales, a sfaturilor pe care i le-a dat mereu – sa isi poarte singura de grija, sa aiba curaj, putere i-au fost suport in acei ani.

Cand am ajuns in Satul SOS, abia atunci am reinceput sa copilaresc. O aveam pe mama SOS alaturi si n-am mai simtit acea grija si apasare, ca atunci cand trebuia sa ma descurc singura.

Dupa cativa ani petrecuti in Sat, Diana a  mers in Comunitatea de Tineri SOS, unde, alaturi de alti tineri de varsta ei, si-a continuta studiile si a fost sustinuta pas cu pas, in alegerea unei cariere. A terminat liceul, apoi Facultatea de limbi straine, sectia Japoneza. Acum lucreaza ca ghid de turism si le povesteste grupurilor de vizitatori straini despre tara ei.

Mi-a placut sa invat, sa ma perfectionez. Am ales japoneza pentru ca este speciala, dificila si are in spate o cultura a unui popor pe care il apreciez foarte mult.

Stie 5 limbi straine, canta la chitara, iar cu vocea ei uimeste de fiecare data cand urca pe scena. In 2013, a ridicat sala in picioare la una din editiile concursului ‘”Romanii au talent”. Cu totii au fost impresionati de vocea ei puternica, de mesajul cantecului si, mai ales, de povestea ei de viata! O poveste despre ambitie, curaj, o lectie de viata!

Eram studenta si seara cantam, exersam. M-am inscris la concurs pentru ca am vrut sa cant pentru mine, pentru familia mea si pentru tara aceasta!

O amintire din Sat, o bucurie simpla: ziua cand a primit o noua pereche de pantofi. Trecuse multa vreme de cand nu mai primise ceva asa de frumos.

Tin minte ca abia asteptam sa ii incerc…eram asa fericita!!!

Venirea in Satul SOS este o amintire a unui moment de speranta, o cotitura de destin cand multe lucruri bune ce asteptau sa se intample, chiar se intampla in viata unui copil!

Cat despre prezent…

Mi-e bine si sunt fericita. Sunt ghid, calatoresc, iubesc…

Prezentul si viitorul inseamna multa munca si dorinta de a reusi. Diana si-a regasit copilaria in Satul SOS, speranta si bucuria, un ajutor pe drumul vietii, pentru a-i fi mai usor sa-si implineasa visele.

 

Felicitari, Diana!

 

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei