Posted on / in Stiri

Cămăși cu tradiție, stil și dorință de mai bine

Unul dintre producătorii românești cu cea mai îndelungată tradiție în sectorul hainelor din România, Târnava Sighișoara, se alătură SOS Satele Copiilor,  în misiunea de a oferi un viitor copiilor care nu mai au familia alături sau celor care sunt la risc de separare de părinți. Astfel, începând cu data de 1 aprilie și până la finalul lunii septembrie, la fiecare cămașă albă bărbătească cumpărată, 5 RON merg direct către SOS Satele Copiilor România. Toate cămășile albe fac parte din campanie, inclusiv cele din colecția Capsula. Acestea vor avea o etichetă specială, pe care poate fi găsit și logo-ul SOS Satele Copiilor.

Târnava Sighișoara este un producator de haine autentic, lansat în anul 1949, exact anul în care organizația SOS International ajuta primii copii orfani de război, în Austria.

Ca și SOS Satele Copiilor, Târnava Sighișoara nu este un brand recunoscut doar pe plan local. Compania românească are în palmares o serie de premii internaționale – trofeul de aur caștigat în 1997 în Madrid și cel de platină din Geneva din 2000, în cadrul premiilor Arch of Excellence.

Parteneriatul între Târnava Sighișoara și SOS Satele Copiilor este o ocazie prin care cei ce sprijină designul local pot fi alături de copiii sprijiniți direct de SOS. În acest moment, în Satele SOS cresc aproape 200 de copii și alți 800 sunt sprijiniți să aibă o viață mai bună.

Mai multe detalii regăsiți pe www.tarnava.ro.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei