Posted on / in Stiri

Campania Orbit „Dăruiește zâmbete” continuă și în 2018

Fiecare copil merita sa zambeasca, de aceea Orbit sprijina si anul acesta SOS Satele Copiilor Romania. Ajunsa la cea de-a patra ediție, campania are ca scop implementarea de programe de dezvoltare personala a copiilor printr-un program bazat pe tehnicile de integrare socială. Si anul acesta, Adela Popescu este ambasadoarea campaniei Orbit Daruieste Zambete.

Si tu poti darui zambete cumparand guma de mestecat Orbit. 1% din valoarea oricarui pachet de gumă Orbit achizitionat in perioada 8 Octombrie – 30 Noiembrie 2018 va fi redirectionat catre SOS Satele Copiilor. Participa la campania Orbit folosind #daruiestezambete ! Astfel, ii poti inspira si pe cei din jurul tau să se implice! Pentru mai multe detalii despre campanie, acceseaza: daruiestezambete.mestecaorbit.ro.

Campania Orbit Daruieste Zambete de anul acesta vine in continuarea a trei editii de success. In parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Orbit ii va incuraja pe copii sa aiba incredere in ei  prin organizarea unor programe de dezvoltare personala. Copiii vor lua parte la activitati menite ss le dezvolte abilitatile de comunicare, de lucru in echipa si sa le creasca increderea in sine printr-o corecta raportare la societate.

„Sunt foarte fericita ca ma alatur acestui efort de a-i face pe copii sa zambeasca, mai ales pe cei care, din pacate, pana acum nu au fost atat de norocosi pe cat ar fi meritat. Sunt sigura ca Daruieste Zambete are sens nu numai din perspectiva banilor donati, ci si a faptului ca aceasta campanie contribuie la cresterea gradului de constientizare a importantei zambetului, deoarece un zambet sanatos este extrem de important pentru a fi increzător in fortele proprii, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ma bucur foarte mult sa vad cum mii de copii aflati in grija celor de la SOS Satele Copiilor zambesc si capata incredere in ei”, spune Adela Popescu despre implicarea ei în campanie.

Suntem onorati sa fim parte din acest proiect aflat deja la cea de-a patra ediție. Este esential pentru copii sa fie incurajati sa aiba incredere in ei si, datorita parteneriatului nostru de lunga durata cu Orbit, suntem capabili sa oferim copiilor oportunitati de dezvoltare personala si sanse in plus pentru un viitor mai bun. Asteptam cu nerabdare activitatile din acest an, pentru ca Daruieste Zambete aduce, an de an, nu numai surprize, ci si multe zambete pe fetele copiilor”, spune Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Suma stransa in cadrul campaniei de anul acesta va fi folosita si in acest an pentru a organiza programe de dezvoltare personala, sustinute de asistenti sociali si de firme specializate in programe de educatie informala. In cadrul acestor cursuri, copiii vor lua parte la activitati care ii vor ajuta sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si spiritul de echipa si sa aiba mai multa incredere in ei.

Implica-te alaturi de Orbit in campania „Daruiește Zambete” si sprijina copiii sa zambeasca si sa aiba incredere in ei! Fiecare pachet de guma de mestecat Orbit contribuie la o igiena dentara adecvata la orice varsta, te ajuta sa iti pastrezi dintii sanatosi si frumoși și promoveaza zambetele copiilor – în special în timpul campaniei Smile Back care se desfășoară în  perioada 8 octombrie – 30 noiembrie. Nu uita să dăruiești zâmbete pentru că fiecare zâmbet contează, chiar și al tău!

 

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei