Campanii corporate

PEPCO Romania

Din 2019

PEPCO Romania sprijina educatia a peste 450 de copii si tineri din programele SOS si ii ajuta sa ajunga oameni Mari si independenti. Prin educatie, copiii si tinerii vulnerabili au o sansa la un viitor mai bun, la integrare sociala si profesionala.

 

 

Kaufland

Din 2014

Kaufland Romania sustine integral cheltuielile pentru 6 case din Satele SOS din Bucuresti, Bacau si Cisnadie. Kaufland Romania ne-a sprijinit si cu construirea unui teren de sport in Satul SOS Bucuresti – Arena Kaufland, pe care au avut deja loc meciurile Nationalei SOS si multe activitati sportive ale copiilor. Din 2019, Kaufland Romania sustine si proiectul Nationala SOS, prin care copiii pasionati de fotbal din Satele SOS beneficiaza de antrenamente sustinute si echipamente potrivite.

Allianz Tiriac Asigurari

Din 2014

 

Allianz-Țiriac Asigurări contribuie la susținerea cheltuielile pentru 3 case SOS din BucureștiCisnădie și BacăuÎn toți cei 7 ani de parteneriatechipa Allianz-Țiriac Asigurări s-a implicat activ în educația copiilor prin cursuri adaptate nevoilor lorevenimente sportive, artistice și a oferit zeci de ore de voluntariat. 

KFC

Din 2015

Prin campania “Bucket de bine”, KFC doneaza copiilor din SOS Satele Copiilor 1 leu pentru fiecare Hot Bucket vandut in Romania. Cu banii stransi, KFC sustine integral 2 case din Satul SOS din Bucuresti. In plus, oamenii de bine KFC se implica anual in proiecte de voluntariat, care contribuie la dezvoltarea Satelor SOS.

Johnson & Johnson

Din 2017

Prin implicarea Johnson & Johnson, mii de copiii si parintii din zonele vulnerabile au participat la workshopuri si sedinte de consiliere despre igiena orala si corporala, alimentatie sanatoasa, igiena locuintei si a hainelor, alimentatia si igiena bebelusului si a copilului mic. Totodata, organizamsesiuni de training  pentruspecialistii in asistenta sociala.

 

In perioada iulie-august 2020, derulam impreuna proiectul YouthCAN, dedicat copiilor si tinerilor din Satele SOS.  Prin acest proiect, copiii si tineri participa la sesiuni de mentorat sustinute de specialistii J&J Romania.

Star Transmission

Din 2019

Star Transmission sustine integral  2 Case SOS din Satul SOS Cisnadie13 copii cresc frumosalaturi de Mamele SOS si primesc tot sprijinul de care au nevoie. 

ORBIT

Din 2015

Zambetele copiilor din mediile defavorizate sunt darul nepretuit pe care il primim in fiecare an, in semn de recunostinta pentru programele de dezvoltare personala desfasurate impreuna cu partenerul nostru, Orbit Romania.

Prin campania “Orbit Daruieste Zambete”, 5000 de copii din comunitatile vulnerabile din intreaga tara participa anual cursuri de dezvoltare personala.

C&A

Din 2019

 

C&A sustine integral cheltuielile pentru 4 case SOS din Bucuresti si Cisnadie, in care cresc 14 copii. Totodata, C&A acopera cheltuielile medicale ale copiilor si sedintele de terapie recomandate de echipa de specialisti.

Dr. Oetker

Dr. Oetker sustine integral o casa din Satul SOS Bucuresti. De asemenea, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea si altor proiecte in care sunt implicati toti copiii si tinerii din Satele SOS, ca acestia sa simta bucuria unei familii unite in jurul bunatatilor de pe masa de sarbatori si nu numai.

Bosch Romania

Bosch Romania sustine diverse de responsabilitate sociala, alaturi de copiii din SOS Satele Copiilor Romania. Totodata, Bosch sustine proiectul de terapie prin teatru – “Prinzatorii de vise” si o serie de activitati de timp liber pentru copii.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Marriott Cycling Challenge – eveniment caritabil anual

Din 2011

Evenimentul este organizat si gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru sustinerea copiilor din Satele SOS care practica diferite sporturi (abonamente la cluburi de fotbal, baschet, tenis, gimnastică, costuri legate de cantonamente cu echipa, etc.).
La eveniment poate participa oricine doreste sa faca miscare si, in acelasi timp, o fapta buna.

 

Campania Your eat, we give – 1 euro
pentru fiecare masa comandata in JW Steak House

NIVEA

Din 2010

NIVEA ne este alaturi in programele pe care le derulam in comunitatile vulnerabile, unde dezvoltam an de an proiecte
pentru copii si parintii lor.

 

 

All Bright People

Din 2015

Jocurile Copilariei – eveniment 1 iunie
In fiecare an, serbam Ziua Copilului in Satul SOS din Bucuresti, cu sprijinul All Bright People. Copiii din cele trei Sate SOS si sute de invitati se bucura de cateva ore de distractie si voie buna.