Campanii corporate

PEPCO România

Din 2019

Proiectul ”PEPCopilăria” contribuie la bunăstarea a peste 1000 de copii aflați în îngrijire alternativă și în familii vulnerabile prin facilitarea accesului lor la servicii educaționale de calitate și prin diminuarea atât cât este posibil a factorilor perturbatori (traume psihice, experiențe adeverse din copilărie, lacune în educație, deprivare materială severă doar pentru familiile vulnerabile etc.).

 

 

Kaufland

Din 2014

Kaufland România susține integral cheltuielile pentru 6 case din Satele SOS din București, Bacău și Cisnădie. Kaufland România ne-a sprijinit și cu construirea unui teren de sport în Satul SOS București – Arena Kaufland, pe care au avut deja loc meciurile Naționalei SOS și multe activități sportive ale copiilor. Din 2019, Kaufland România susține și proiectul Naționala SOS, prin care copiii pasionați de fotbal din Satele SOS beneficiază de antrenamente susținute și echipamente potrivite.

Allianz Țiriac Asigurări

Din 2014

 

Allianz-Țiriac Asigurări contribuie la susținerea cheltuielile pentru 3 case SOS din BucureștiCisnădie și BacăuÎn toți cei 7 ani de parteneriatechipa Allianz-Țiriac Asigurări s-a implicat activ în educația copiilor prin cursuri adaptate nevoilor lorevenimente  sportive, artistice și a oferit zeci de ore de voluntariat. 

Banca Transilvania 

Din 2020

Banca Transilvania a intrat în Familia SOS în anul 2020 și a susținut, prin campanii punctuale, copiii din comunitățile vulnerabile în care suntem prezenți. Campaniile au vizat ajutor pentru condiții de trai mai bune, căldură în case, dar și pentru școala copiilor, rechizite, haine potrivite, materiale educaționale etc. Clienții BT pot oricând să se alăture cauzei SOS prin donații prin intermediul aplicației BT Pay.

KFC

Din 2015

Prin campania “Bucket de bine”, KFC donează copiilor din SOS Satele Copiilor 1 leu pentru fiecare Hot Bucket vândut în România. Cu banii strânși, KFC susține integral 2 case din Satul SOS din București. În plus, oamenii de bine KFC se implică anual în proiecte de voluntariat, care contribuie la dezvoltarea Satelor SOS.

Synergy

Din 2020

Synergy contribuie la acoperirea integrală a cheltuielilor pentru 3 case SOS din Cisnădie și o Comunitate de Tineri. Implicarea echipei Synergy România are un impact pe termen lung și ne ajută să le fim alături copiilor și tinerilor în toate etapele vieții lor, în funcție de nevoile fiecăruia.

Johnson & Johnson

Din 2017

Prin implicarea Johnson & Johnson, mii de copii și părinți din zonele vulnerabile au participat la workshopuri și ședințe de consiliere despre igiena orală și corporală, alimentație sănătoasă, igiena locuinței și a hainelor, alimentația și igiena bebelușului și a copilului mic. Totodată, organizămsesiuni de training  pentruspecialiștii în asistența socială.

 

În perioada iulie-august 2020, derulăm împreună proiectul YouthCAN, dedicat copiilor și tinerilor din Satele SOS.  Prin acest proiect, copiii și tinerii participă la sesiuni de mentorat susținute de specialiștii J&J România.

Star Transmission

Din 2019

Star Transmission susține integral  2 Case SOS din Satul SOS Cisnădie13 copii cresc frumosalături de Mamele SOS și primesc tot sprijinul de care au nevoie. 

ORBIT

Din 2015

Zâmbetele copiilor din mediile defavorizate sunt darul neprețuit pe care îl primim în fiecare an, în semn de recunoștință pentru programele de dezvoltare personală desfășurate împreună cu partenerul nostru, Orbit România.

Prin campania “Orbit Dăruiește Zâmbete”, 5000 de copii din comunitățile vulnerabile din întreaga țară participă anual la cursuri de dezvoltare personală.

C&A

Din 2019

 

C&A susține integral cheltuielile pentru 4 case SOS din București și Cisnădie, în care cresc 14 copii. Totodată, C&A acoperă cheltuielile medicale ale copiilor și ședințele de terapie recomandate de echipa de specialiști.

Dr. Oetker

Dr. Oetker susține integral o casă din Satul SOS București. De asemenea, Dr. Oetker are în atenție sprijinirea și altor proiecte în care sunt implicați toți copiii și tinerii din Satele SOS, ca aceștia să simtă bucuria unei familii unite în jurul bunătăților de pe masa de sărbători și nu numai.

Bosch România

Bosch România susține diverse activități de responsabilitate socială, alături de copiii din SOS Satele Copiilor România. Totodată, Bosch susține proiectul de terapie prin teatru – “Prinzătorii de vise” și o serie de activități de timp liber pentru copii.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Marriott Cycling Challenge – eveniment caritabil anual

Din 2011

Evenimentul este organizat și găzduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru susținerea copiilor din Satele SOS care practică diferite sporturi (abonamente la cluburi de fotbal, baschet, tenis, gimnastică, costuri legate de cantonamente cu echipa, etc.).
La eveniment poate participa oricine dorește să facă mișcare și, în același timp, o faptă bună.

 

Campania You eat, we give – 1 euro
pentru fiecare masa comandată în JW Steak House

NIVEA

Din 2010

NIVEA ne este alături în programele pe care le derulăm în comunitățile vulnerabile, unde dezvoltăm an de an proiecte
pentru copii și părinții lor.

 

 

All Bright People

Din 2015

Jocurile Copilăriei – eveniment 1 iunie
În fiecare an, serbăm Ziua Copilului în Satul SOS din București, cu sprijinul All Bright People. Copiii din cele trei Sate SOS și sute de invitați se bucură de câteva ore de distracție și voie bună.