Campanii corporate

PEPCO Romania

Din 2019

PEPCO Romania sprijina educatia a peste 450 de copii si tineri din programele SOS si ii ajuta sa ajunga oameni Mari si independenti. Prin educatie, copiii si tinerii vulnerabili au o sansa la un viitor mai bun, la integrare sociala si profesionala.

 

 

Kaufland

Din 2014

Kaufland Romania sustine integral cheltuielile pentru 6 case din Satele SOS din Bucuresti, Bacau si Cisnadie. Totodata, 37 de copii sunt sustinuti atat cu nevoile de baza, cat si activitati de timp liber, precum vacantele din timpul verii.
Kaufland Romania ne-a sprijinit si cu construirea unui teren de sport in Satul SOS Bucuresti – Arena Kaufland, pe care au avut deja loc meciurile Nationalei SOS si multe activitati sportive ale copiilor. Din 2019, Kaufland Romania sustine si proiectul Nationala SOS, prin care copiii pasionati de fotbal din Satele SOS beneficiaza de antrenamente sustinute si echipamente potrivite.

Allianz Tiriac Asigurari

Din 2014

Sustine integral 3 case din Satele SOS din Bucuresti, Hemeius si Cisnadie, precum si asigurari de sanatate si excursii sau diverse tabere pentru toti copiii care cresc in ele.
Sponsor si partener de incredere pentru evenimentele SOS: Jocurile Copilariei, Cycling Challenge, Serbarea de Craciun, Ziua Curateniei, Ziua Sigurantei, Actiune sportiva la FOR, precum si diferite actiuni de voluntariat.. De asemenea, Allianz Tiriac Asigurari ne ofera asigurari pentru cele 3 case sprijinite si pentru calatoriile copiilor in diferite tabere.

KFC

Din 2015

In campania “Bucket de bine”, KFC doneaza copiilor din SOS Satele Copiilor 1 leu pentru fiecare Hot Bucket vandut in Romania. Cu banii stransi, KFC sustine integral 2 case din Satul SOS din Bucuresti. In plus, oamenii de bine KFC se implica anual in proiecte de voluntariat, care contribuie la dezvoltarea Satelor SOS.

Johnson & Johnson

Din 2017

Prin campania Sanatatea este pentru toti, peste 2000 de copii si parinti din medii defavorizate participa anual la workshopuri si sedinte de consiliere despre igiena orala si corporala, alimentatie sanatoasa, igiena locuintei si a hainelor, alimentatia si igiena bebelusului si a copilului mic.

ORBIT

Din 2015

Zambetele copiilor din mediile defavorizate sunt darul nepretuit pe care il primim in fiecare an, in semn de recunostinta, pentru programele de dezvoltare personala si igiena orala desfasurate impreuna cu partenerul nostru, Orbit Romania.

In fiecare an, aproximativ 5000 de copii au fost indrumati de profesori, asistenti si membri implicati ai comunitatii si au dobandit incredere in fortele proprii si in viitor!

Dr. Oetker

Dr. Oetker sustine integral o casa din Satul SOS Bucuresti. De asemenea, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea si altor proiecte in care sunt implicati toti copiii si tinerii din Satele SOS, ca acestia sa simta bucuria unei familii unite in jurul bunatatilor de pe masa de sarbatori si nu numai.

Bosch

Bosch este implicat in proiecte diverse de responsabilitate sociala, alaturi de copiii din SOS Satele Copiilor Romania. Aceste proiecte de voluntariat implica: construirea casutelor pentru pasari, plantarea copaceilor in Satul SOS din Bucuresti, renovarea locurilor de joaca, etc.  Totodata, Bosch sustine proiectul de terapie prin teatru – “Prinzatorii de vise” si o serie de activitati de timp liber pentru copii.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Marriott Cycling Challenge – eveniment caritabil anual

Din 2011

Evenimentul este organizat si gazduit de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru sustinerea copiilor din Satele SOS care practica diferite sporturi (abonamente la cluburi de fotbal, baschet, tenis, gimnastică, costuri legate de cantonamente cu echipa, etc.).
La eveniment poate participa oricine doreste sa faca miscare si, in acelasi timp, o fapta buna.

 

Campania Your eat, we give – 1 euro
pentru fiecare masa comandata in JW Steak House

Baneasa Shopping City

Din 2017


In cadrul campaniei It`s OK to help them dream, s-au strans din donatii aproape 4 tone de îmbracaminte si incaltaminte pentru copiii cu varste intre 4 – 14 ani.
Proiectul a avut ca scop combaterea abandonului scolar si sustinerea accesului la educatie pentru copii din familii defavorizate.

All Bright People

Din 2015

Jocurile Copilariei – eveniment 1 iunie
In fiecare an, serbam Ziua Copilului in Satul SOS din Bucuresti, cu sprijinul All Bright People. Copiii din cele trei Sate SOS si sute de invitati se bucura de cateva ore de distractie si voie buna.