Cariere

De aproape 30 de ani, oferim copiilor care au pierdut sprijinul parental: o mamă SOS, o familie (frații cresc împreună), un cămin protector, educație și îngrijire pe termen lung. În comunitățile vulnerabile, îi ajutăm pe copii să rămână alături de părinții lor, acolo unde există pericolul separării.

Cum ar fi să ai un loc de muncă prin care să contribui și tu la viitorul copiilor vulnerabili? Câțiva dintre #colegiidebine îți împărtășesc din experiența lor.

“Lucrez la SOS Satele Copiilor din anul 2004 și în această perioadă am avut în grijă 11 copii. Cinci dintre ei sunt mari, au plecat din Sat, au un serviciu și unii dintre ei au familia lor acum. Pentru mine, a fi mamă SOS înseamnă multă dăruire, înțelegere și toleranță. Trebuie să fii capabil să dai copilului ceea ce îi lipsește cel mai mult: dragoste și echilibru emoțional. Trebuie să poți să-i asiguri un mediu familial cald, armonios unde să aibă confort și siguranță. Și până la urmă să formezi un tânăr independent, sănătos, pregătit să-și ocupe locul în societate.”

Mariana Ștefan, Mama SOS, Satul SOS Cisnădie

“Pentru mine, SOS este mai mult decât un loc de muncă, este ca o probă de maturitate. Copiii sunt  minunați, iar să îi ajut să se descopere este o bucurie  în fiecare zi. Mi-aș dori să fie mai încrezători în forțele proprii, dar poate că asta se capătă și cu timpul. Tot ce îți dorești este posibil atâta timp cât faci ceva pentru asta, e tot o lecție pe care am primit-o lucrând în SOS. Cu efort susținut și un moral puternic putem dărâma bariere. Am întâlnit  aici oameni minunați, de care mă voi însoți toată viața. Cauzele motivante strâng în jurul lor oameni motivanți. Am câștigat multe aici.”

Corina Taras, pedagog Satul SOS Bucuresti

Aplică rapid la joburile SOS Satele Copiilor pe Hipo.ro.

În cazul în care nu ai găsit momentan un job potrivit pentru tine, ne poți trimite CV-ul tău la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro și vei rămâne în baza noastră de date pentru viitoare oportunități profesionale.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferența în viața copiilor lipsiți de dragostea părintească! Fiecare copil este unic, iar din experiența noastră știm că toți copiii au nevoie de siguranță, afecțiune.

[formular-donează-sidebar]