Cariere

De aproape 28 de ani, oferim copiilor care au pierdut sprijinul parental: o mama SOS, o familie (fratii cresc împreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung. In comunitatile vulnerabile, ii ajutam pe copii sa ramana alaturi de parintii lor, acolo unde exista pericolul separarii.

Cum ar fi sa ai un loc de munca prin care sa contribui si tu la viitorul copiilor vulnerabili? Cativa dintre #colegiidebine iti impartasesc din experienta lor.

“Lucrez la SOS Satele Copiilor din anul 2004 si in aceasta perioada am avut in grija 11 copii. Cinci dintre ei sunt mari, au plecat din Sat, au un serviciu si unii dintre ei au familia lor acum. Pentru mine, a fi mama SOS inseamna multa daruire, intelegere si toleranta. Trebuie sa fii capabil sa dai copilului ceea ce ii lipseste cel mai mult: dragoste si echilibru emotional. Trebuie sa poti sa-i asiguri un mediu familial cald, armonios unde sa aiba confort si siguranta. Si pana la urma sa formezi un tanar independent, sanatos, pregatit sa-si ocupe locul in societate.”

Mariana Ștefan, Mama SOS, Satul SOS Cisnădie

“Pentru mine, SOS este mai mult decat un loc de munca, este ca o proba de maturitate. Copiii sunt  minunati, iar sa ii ajut sa se descopere este o bucurie  in fiecare zi. Mi-as dori sa fie mai increzatori in  fortele proprii, dar poate ca asta se capata si cu timpul. Tot ce iti doresti este posibil atata timp cat  faci ceva pentru asta, e tot o lectie pe care am primit-o lucrand in SOS. Cu efort sustinut si un moral puternic putem darama bariere. Am intalnit  aici oameni minunati, de care ma voi insoti toata  viata. Cauzele motivante strang in jurul lor oameni motivanti. Am castigat multe aici.”

Corina Taras, pedagog Satul SOS Bucuresti

Aplica rapid la joburile SOS Satele Copiilor pe Hipo.ro.

In cazul in care nu ai gasit momentan un job potrivit pentru tine, ne poți trimite CV-ul tau la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro si vei ramane in baza noastra de date pentru viitoare oportunitati profesionale.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Donează pentru cei 700 de copii din grija SOS:
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei