Cariere

De peste 25 de ani, oferim copiilor abandonati, orfani sau care au pierdut sprijinul parental: o mama SOS, o familie (fratii cresc împreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung.

Cum ar fi sa ai un loc de munca prin care sa contribui si tu la viitorul copiilor care cresc la SOS? Cativa dintre #colegiidebine iti impartasesc din experienta lor.

“Lucrez la SOS Satele Copiilor din anul 2004 și în această perioadă am avut în grijă 11 copii. Cinci dintre ei sunt mari, au plecat din Sat, au un serviciu și unii dintre ei au familia lor acum. Pentru mine, a fi mamă SOS înseamnă multă dăruire, înțelegere și toleranță.
Trebuie să fii capabil să dai copilului ceea ce îi lipsește cel mai mult: dragoste și echilibru emoțional. Trebuie să poți să-i asiguri un mediu familial cald, armonios unde să aibă confort și siguranță. Și până la urmă să formezi un tânăr independent, sănătos, pregătit să-și ocupe locul în societate.”
Mariana Ștefan
Mama SOS, Satul SOS Cisnădie
“De mai bine de 2 ani lucrez zilnic cu aproximativ 18 copii și adolescenți care nu încetează să mă surprinda plăcut. Principala activitate e joaca și atâta timp cât putem învăța prin joc e perfect! Nu-i așa că este job-ul perfect? Nu înseamnă că nu este și dificil. Zilnic mă asigur că, în timpul petrecut împreună, le sunt un model bun, pe care poate nu-l au acasă, îi ajut la teme, învățăm, experimentăm lucruri noi și ne distrăm.
Se întâmplă de multe ori să plec de la centru fără niciun strop de energie, pentru că lucrez cu copii și mi se pare corect să ofer aceeași energie pe care o oferă ei, dar când văd că prezența mea face minuni în viața lor, îmi supraîncarc bateriile cu satisfacție, ceea ce mă motivează și mă determină să lucrez cu și mai mult entuziasm.”
Bianca Bulai
Pedagog social, Centrul de Zi Hemeius, Bacău

In cazul in care nu ai gasit momentan un job potrivit pentru tine, ne poți trimite CV-ul tau la adresa recrutare@sos-satelecopiilor.ro si vei ramane in baza noastra de date pentru viitoare oportunitati profesionale.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei