Recrutare expert pentru realizare studiu privitor la situaţia fraţilor aflaţi în sistemul de protecţie special

Asociaţia SOS Satele Copiilor România deschide cererea de oferte în vederea realizării unui studiu privitor la situaţia fraţilor aflaţi în sistemul de protecţie specială. Studiul este realizat în cadrul unui proiect mai amplu care îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor oferite copiilor aflaţi în protecţie specială prin asigurarea unui cadru legislativ favorabil.

 

Prezenta cerere de oferte este deschisă până la data de 27 martie 2015 şi se adresează atât societăţilor şi organizaţiilor care oferă servicii de dezvoltare de studii şi analize privitoare la domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului cât şi profesioniştilor care corespund următorului profil profesional:

  • Competenţe dovedite în dezvoltarea de studii/cercetare în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului;
  • Formare de bază în domeniul ştiinţelor socio – umane;
  • O bună cunoaştere a domeniului protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi în special a problematicii privitoare la grupurile vulnerabile;
  • Bune abilităţi de facilitare şi relaţionare interpersonală;
  • Experienţă dovedită în cadrul proceselor participative precum şi a metodelor de colectare a datelor;
  • Abilităţi de cooperare cu diferite părţi interesate (organizaţii neguvernamentale, autorităţi publice centrale şi locale, profesionişti, copii, tineri etc.);
  • Abilităţi de transfer a unor idei şi concepte complexe în limbaj simplu şi practic;
  • Abilităţi excelente de scriere şi comunicare, inclusiv în limba engleză.

 

Menţionăm faptul că studiul trebuie finalizat şi transmis în limba română şi engleză în format printat şi electronic până la data de 30 iunie 2015. Persoanele interesate pot solicita Termenii de referinţă la adresele de e-mail: florina.balint@sos-satelecopiilor.ro sau nicoleta.preda@sos-satelecopiilor.ro .

 

Până la data de 27 martie 2015 aşteptăm CV-ul/CV-urile persoanelor interesate, urmând ca în perioada 30 martie –  3 aprilie 2015 să fie organizată o întâlnire de clarificare.

 

Până la data de 10 aprilie 2015 aşteptăm oferta tehnică şi financiară din partea persoanelor interesate.