Posted on / in Stiri

Cei patru fantastici din Satul SOS Cisnădie #casaAllianz-Țiriac

Casuta Allianz –Tiriac din Satul SOS Cisnadie a devenit recent acasa pentru inca patru copii. In cele cateva saptamani petrecute pana acum in noua lor casuta, copiii au cunoscut-o mai bine pe Mama SOS, s-au acomodat cu mediul si au legat deja prietenii cu ceilalti copii. Cei patru sunt frati biologici si au venit in Satul SOS printr-un transfer de la Centrul de Plasament Orlat.

Mama SOS i-a primit cu multa dragoste si le ofera zilnic atentia de care au atata nevoie. Micutii au parte de o atentie speciala si din partea echipei psiho-pedagogice, dar si a intregii echipe SOS. “Cei patru fantastici”, asa cum le spune Mama SOS, au varste de la 5 la 14 ani si isi doresc sa ajunga departe in viata. Fetele participa la cercul de muzicsi la atelierele de gatit. Stau mereu pe langa Mama SOS la bucatarie, o ajuta si vin cu idei de retete. Singurul baiat din cei patru nou-veniti este mezinul Satului si vrea sa faca fotbal de performanta. A inceput deja antrenamentele in Sat si ii uimeste pe toti cu energia lui.

Fiecare zi inseamna un pas inainte si la scoala. Progresele nu se realizeaza usor, insa, cu multa munca, pana la finalul anului scolar se vor vedea si rezultatele. Multumim partenerului de incredere Allianz-Tiriac Asigurari, ce ne este alaturi zi de zi in acest demers. Fiecare copil merita o copilarie frumoasa, un viitor bun si educatie potrivita.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei