Consilier de tineret

Locație: Bacău
Contract: Full time

De peste 25 de ani oferim copiilor abandonați, orfani sau care au pierdut sprijinul parental: o mamă SOS, o familie (frații cresc împreună), un cămin protector, educație și îngrijire pe termen lung.

Cum ar fi …

Felicitari de bine: daruieste celor dragi si celor mici

Fa o fapta buna de sarbatori si daruieste celor dragi un mesaj plin de emotie!

Alege o felicitare de bine, inspirata din desenele copiilor!

Fiecare felicitare comandata costa 10 lei si inseamna o donatie pentru copii.

Pentru comenzile mai mari …

Un meci de fotbal, un vis împlinit de Sărbatori

Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor – Naționala SOS se pregătește de un nou meci cu glorii din Liga 1 și Echipa Națională a României.  Înainte de Sărbători, vedete din sport cu suflet mare le sunt din nou alături …

Recrutare consultant în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului

Anunț recrutare consultant în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului pentru clarificarea mecanismului de raportare şi răspuns pentru suspiciunile de violenţă asupra copilului din sistemul de protecţie specială

Asociația SOS Satele Copiilor România deschide cererea de oferte în vederea clarificarea

Super Rally pentru SOS Satele Copiilor

Trofeul București nu a însemnat doar revenirea motorsportului în Capitală, ci, în același timp, a constituit un prilej pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă copiii vulnerabili.

Astfel, la evenimentul organizat de AMC Racing în colaborare cu …

Asistent Social

Locație: București, Bacău
Contract: Full time

Un copil are nevoie de multe lucruri să crească: de iubire, grija și încrederea unei familii, zâmbete, vorbe de suport și încurajare, de a se exprima liber și de a-și transforma dorințele în realitate.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Copiii care nu mai au parintii alaturi sau care cresc in situatii de risc au nevoie de ajutorul tau. Doneaza acum si ofera-le sansa unor Sarbatori fara griji de om mare.
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei