Posted on / in Stiri

Cerere de oferte în vederea recrutării unui Coordonator pentru YouthsLink

Asociaţia SOS Satele Copiilor România deschide cererea de oferte în vederea recrutării unui Coordonator pentru YouthsLink în cadrul Proiectului “Leaving Care – An Integrated Approach to Capacity Building of Professionals and Young People”.

Prezenta cerere de oferte este deschisă până la data de 31 mai 2018 şi se adresează profesioniştilor care corespund profilului profesional descris în Termenii de referință.

Aplicaţia va fi însoţită de CV şi scrisoare de intenţie. Doar candidații selectați vor fi contactați pentru următoarele etape ale selecției.

Prezenta cerere de oferte este deschisă până la data de 31 mai 2018 iar persoanele interesate pot solicita informatii suplimentare la adresele de e-mail: florina.balint@sos-satelecopiilor.ro sau nicoleta.moldovanu@sos-satelecopiilor.ro .

Vezi Termeni de referinta.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei