NFT COLLECTION

Drag Cetățean al Orașului Cu Fapte Bune,

Îți spunem bun venit în numele a 1000 de copii vulnerabili din programele Satele Copiilor SOS România. Le-am construit adevărate Sate ale Faptelor Bune, Satele Copiilor SOS, în 6 județe din țară, unde își recapătă copilăria și drepturile fundamentale.

Toți copiii noștri au pierdut sprijinul părintesc sau riscă să îl piardă, dacă Cetățenii din Orașul Cu Fapte Bune nu le oferă șansa unui  un viitor mai bun.

Te invităm să te alături Orașului Cu Fapte Bune, care este reprezentarea virtuală a modelului nostru de lucru!

Cum functionează?

Orașul Cu Fapte Bune este un spațiu virtual, în care cetățenii Faptelor Bune se unesc pentru copii. Principalii locuitori ai acestui oraș sunt, desigur, Jucăriile! Jucăriile sunt responsabile pentru îndeplinirea misiunii noastre mondiale: o casă iubitoare pentru fiecare copil. Am pregătit special pentru tine o colecție de 410 Jucării virtuale unice, pe care le vei primi în semn de recunoaștere atunci când vei dona o anumită cantitate de monede Crypto sau bani obișnuiți în cadrul acestei campanii.

Animalele Legendare virtuale și Jucăriile AuthoriToys se vor potrivi perfect pe ecranul tău sau pe peretele tău, amintindu-ți mereu că faci parte din viitorul mai bun al unui copil! Dar dacă vrei să te implici și mai mult în Orașul Cu Fapte Bune și să ai un impact mai mare asupra viitorului copiilor, ți-am pregătit un Card de Cetățenie! Acest lucru te face un cetățean de onoare cu o serie de beneficii reale care se traduc direct în contribuția ta personală la bunăstarea copiilor vulnerabili și accesul la rețeaua, resursele și evenimentele noastre extinse.

Cadou pentru o donație de 350 de euro

Animalele Legendare sunt inspirate din cele mai emblematice specii din România. Colecția este compusă doar din 10 animale legendare. Viitorul copiilor noștri este profund legat de biodiversitate: mediul înconjurător pe care îl oferă animalele este esențial pentru un viitor sănătos. Acum, aceste creaturi magice au venit pe web 3.0 pentru a continua să sprijine copiii și virtual. Ei sunt Înțelepții Legendari, care au grijă ca nicio faptă rea să nu intre vreodată în Orașul Cu Fapte Bune. Dacă donați 250 de euro, veți primi Animalul Legendar virtual unic, care vă va ghida spre fapte mai bune în fiecare zi.

Jucăriile Authori sunt baza Orașul Cu Fapte Bune: ghidează, învață, protejează și hrănesc șansele copiilor noștri. Sunt împărțiți în 4 patrule de 100 de active: Roboții, Trenurile, Gameboys și Educative. Ei sunt responsabili cu autoritatea în Orașul Cu Fapte Bune și nimeni nu poate scăpa de farmecul și inspirația lor. Donează 50 de euro pentru copiii vulnerabili și alege-ți Autoritatea preferată dintre cele 400 disponibile, pentru a te inspira și a te distra în fiecare zi! Roboții sunt disponibili acum, dați clic pe fotografie! Trenurile, SOS Retro Games și Educativele vor fi disponibile pe 29.

Îți mulțumim pentru implicare! Pentru orice întrebări, contactează-ne la alina.florescu@sos-satelecopiilor.ro sau pe Pagina noastră de Facebook.

Fii și tu unul dintre cetățenii Orașului Cu Fapte Bune!