Dragi viitori Cetățeni ai Orașului Cu Fapte Bune,

Vă spunem „bun venit”! În numele a 1000 de copii vulnerabili din programele Satele Copiilor SOS România. Le-am construit adevărate Sate ale Faptelor Bune, Satele SOS, în 3 județe din țară, unde își recapătă copilăria și drepturile fundamentale.

Toți copiii noștri au pierdut sprijinul părintesc sau riscă să îl piardă, dacă Cetățenii din Orașul Cu Fapte Bune nu le oferă șansa unui viitor mai bun.

 

Descoperă toată colecția de

Jucării Digitale Virtuale

Te invităm să te alături Orașului Cu Fapte Bune, care este reprezentarea virtuală a modelului SOS de intervenție!

Cum funcționează?

Orașul Cu Fapte Bune este un spațiu virtual, în care Cetățenii Faptelor Bune se unesc pentru copii. Principalii locuitori ai acestui oraș sunt, desigur, Jucăriile! Jucăriile sunt responsabile pentru îndeplinirea misiunii noastre mondiale: o familie iubitoare pentru fiecare copil. Am pregătit special pentru tine o colecție formată din 480 de Jucării virtuale unice, pe care le vei primi în semn de recunoaștere atunci când vei dona o anumită cantitate de monede Crypto sau bani obișnuiți în cadrul acestei campanii adresată tuturor oamenilor buni. Fiecare jucărie digitală dăruiește copilărie, siguranță și dragoste celor 1000 de copii pe care îi avem în grijă.

Animalele Legendare virtuale și Jucăriile AuthoriToys se vor potrivi perfect pe ecranul tău sau pe peretele tău, amintindu-ți mereu că faci parte din viitorul mai bun al unui copil! Dar dacă vrei să te implici și mai mult în Orașul Cu Fapte Bune și să ai un impact mai mare asupra viitorului copiilor, ți-am pregătit un Card de Cetățean al Orașului cu Fapte Bune SOS! Acest lucru te face un cetățean de onoare cu o serie de beneficii reale care se traduc direct în contribuția ta personală la bunăstarea copiilor vulnerabili și accesul la rețeaua, resursele și evenimentele noastre extinse. Atenție, există doar un număr limitat de 50 de carduri!

Animalele Legendare sunt inspirate din cele mai emblematice specii din România. Colecția este compusă doar din 10 animale legendare. Viitorul copiilor noștri este profund legat de biodiversitate: mediul înconjurător pe care îl oferă animalele este esențial pentru un viitor sănătos. Acum, aceste creaturi magice au venit pe web 3.0 pentru a continua să sprijine copiii și virtual. Ei sunt Înțelepții Legendari, care au grijă ca nicio faptă rea să nu intre vreodată în Orașul Cu Fapte Bune. Donați și veți primi Animalul Legendar virtual unic, care vă va ghida spre fapte mai bune în fiecare zi.

Jucăriile AuthoriToys stabilesc disciplina în Orașul Cu Fapte Bune: ghidează, protejează și cresc șansele copiilor noștri.

Sunt împărțiți în 4 patrule de 120 a câte 120 jucării virtuale unice:Roboții, Trenurile, SOS Retro Games și EduToys. Ei sunt responsabili cu autoritatea în Orașul Cu Fapte Bune și nimeni nu poate scăpa de farmecul și inspirația lor. Donează  pentru copiii vulnerabili și alege-ți jucăria virtuală unică preferată dintre cele 480 disponibile, pentru a te inspira în fiecare zi sau pentru a face fapte bune mai departe!

nft digital ai art

Trenurile cu Fapte Bune

Descoperă cele 120 de Trenuri virtuale unice, care duc copiii în călătoria vieții lor: una plină de dragoste, siguranță, bucurii și tot ce ar trebui să primească niște copii! Vezi trenurile aici >>>

Retro Games SOS

Cine nu s-a jucat în copilărie cu vestitele GameBoys sau Tetris? Transformă nostalgia într-o faptă bună! Descoperă acum cele 120 de jucării virtuale unice și fă o faptă bună! Vezi jucăriile aici >>>

nft digital ai art
nft digital ai art

SOS Edu Toys 

Jucăriile educative au o misiune importantă: să ofere fiecărui copil șansa pe care o merită în viață! Aici, se transformă pe loc în fapte bune. Descoperă acum cele 120 de jucării virtuale unice și dăruiește copilărie celor mai vulnerabili dintre micuți! Vezi cele 120 de jucării >>>

Robo SOS

Roboții sunt jucăriile care au făcut copilăria mai frumoasă multora dintre noi. Chiar și la maturitate! Ei au rolul de se asigura că fiecare copil va deveni exact ceea ce își dorește. Fiecare robot este unic și oferă diferite opțiuni de viitor copiilor pe care îi au în grijă. Descoperă cei 120 de roboți >>>

nft digital ai art
nft digital ai art

Animalele Legendare

Fiecare animal legendar din România este acum în web 3.0., în sprijinul celor 1000 de copii din grija SOS. Rolul naturii în viitorul copiilor din generația actuală va deveni tot mai important, iar animalele sunt o sursă continuă de învățare. Poți avea și tu animalul preferat din colecția limitată de doar 10 figurine. Vezi cele 10 animale virtuale unice >>>

nft digital ai art

Cardurile de Cetățean de Onoare

Devino Cetățean în Orașul cu Fapte Bune! Primești o serie de beneficii în viața reală și una dintre jucării cadou, la alegere! Vei intra în Marea Familie SOS cu drepturi depline!

1000 de copii vor avea, garantat, un viitor mai bun dacă oameni buni ca tine devin Cetățeni. Atenție! Doar 50 de carduri sunt disponibile momentan. Vezi aici cardul 3D >>>

Donează pentru copii și fă parte din Marea Familie SOS!

Întrebări frecvente

  1. Voi primi jucăria prin curier? Nu, jucăriile sunt exclusiv digitale, fiecare fiind unică.

  2. Ce pot face cu jucăria digitală? O poți printa, o poți folosi ca screen saver sau poți continua să faci fapte bune cu ea: dacă o pui la vânzare apoi, SOS va primi drepturi de autor de câte ori ea va fi vândută mai departe.

  3. Pot plăti cu bani normali în loc de criptomonede? Sigur, trebuie doar să faci donația aferentă pe site, apoi să ne spui care este jucăria pe care o dorești.

Îți mulțumim pentru implicare!

Pentru orice întrebări, contactează-ne la fundraiser@sos-satelecopiilor.ro  sau pe pagina noastră de Facebook.

Fii și tu unul dintre cetățenii Orașului Cu Fapte Bune!