RO / EN

Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor

Prin proiectul Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor ne propunem dezvoltarea capacității de cultivare a relației cu donatorii Asociației.

Obiectivele proiectului:

Loializarea donatorilor și păstrarea acestora un timp cât mai îndelungat alături de cauza SOS Satele Copiilor

Creșterea veniturilor din donații recurente de la persoane fizice, cu scopul de a asigura sustenabilitatea proiectelor derulate de asociație

Misiunea SOS Satele Copiilor România este de a oferi o familie copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și de a-i susține și proteja pe cei care riscă sa o piardă. Experiența ultimilor ani ne-a arătat că, pentru a desfășura programe sustenabile și cu impact pentru copiii vulnerabili, este esențială crearea unei comunități de donatori puternice și stabile.

O comunitate puternică de donatori înseamnă susținători informați, care înțeleg misiunea organizației și sunt la curent privind modul în care fondurile strânse se transformă în sprijin pentru copiii și familiile vulnerabile. Prin acest proiect ne propunem să venim și mai aproape de donatorii care susțin cauza SOS.

Grupul țintă este reprezentat de donatorii persoane fizice care susțin prin donații lunare programele organizației. Beneficiarii campaniilor de strângere de fonduri sunt 850 de copii vulnerabili pe care SOS Satele Copiilor îi sprijină anual prin programele dezvoltate.

Activitățile principale din proiect sunt:

Creșterea capacității de retenție a donatorilor: prin dezvoltarea echipei și sesiuni de lucru cu SOS Children`s Villages Norway.

Implementarea de activități de telemarketing pentru menținerea relației cu donatorii.

Realizarea unei cercetări în rândul donatorilor activi SOS Satele Copiilor.

Diseminarea lecțiilor din proiect și către alte organizații din sectorul non-profit.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni (ianuarie 2022 – decembrie 2023).

Valoarea finanțării este de 99.997 Euro.

Partener: SOS Children’s Villages Norway

 

Materiale create în cadrul proiectului:

 

 

 

Noutăți despre proiect:

poza noutati site 800x460

Loializarea donatorilor: Ghid de bune practici pentru ONG-uri (en)

Proiectul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor” derulat de SOS Satele Copiilor România, în parteneriat cu SOS Children’s Villages…

Ghid + Background webinar ACF

Loializarea donatorilor: Ghid de bune practici pentru ONG-uri

Tu ai idee cine sunt oamenii de bine care susțin cauza ONG-ului tău?   Ce le place să facă? De ce te-au ales pe tine pentru a-ți oferi sprijin financiar? Venim…

Webinar: Profilul donatorului, în procesul de loializare

Vă invităm Miercuri, 26 Iulie, de la ora 10.30, la un webinar în care veți afla cât de importantă este relația unui ONG cu propria comunitate de donatori și cum…

Webinar: O comunitate puternică pentru copiii vulnerabili!

SOS Satele Copiilor vă invită Miercuri, 26 Aprilie, de la ora 16.00, la un webinar în care vom povesti despre cât de importantă este relația unui ONG cu donatorii și...

postare proiect ACF august

Echipa de telemarketing a proiectului este completă

“Construim o comunitate puternică pentru copiii vulnerabili!” acesta este sloganul sub care desfășurăm  un nou proiect cu scopul de a întări comunitatea oamenilor de bine care sprijină copiii vulnerabili din…

Dezvoltarea capacității de loializare a donatorilor, prin activitatea de telemarketing

În luna martie am demarat activitatea de telemarketing în cadrul proiectului “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor”. În proiect…

Proiectul este derulat de Asociația SOS Satele Copiilor România în parteneriat cu SOS Children’s Villages Norway și beneficiază de o finanțare în valoare de 99.997 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org . Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă

Date de contact: Adela Drogeanu, Manager de proiect – adela.drogeanu@sos-satelecopiilor.ro

   Proiect derulat de