fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

COPILĂRIA NU TREBUIE SĂ DOARĂ

Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum. Fiecare copil trebuie să crească într-o familie iubitoare!
Șansa primită acum este ultimul tren către un viitor mai bun.

Petrișor este fiecare copil care a fost cândva singur, speriat și fără speranță. Fiecare copil trebuie să crească într-o familie iubitoare – aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o cu 70 de ani în urmă în lume și cu 30 de ani în urmă în România. Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum, să le construim viitorul cu care le suntem datori.

DONEAZĂ ACUM

Cei 850 de copii pe care îi avem în grijă anual nu mai au familia alături sau riscă să o piardă. 150 dintre ei cresc în cele 3 Sate SOS și 700 în familiile biologice care fac parte din programele noastre sociale, unde prevenim situația în care și Petrișor a fost cândva.

Trauma abandonului din copilărie lasă cele mai adânci răni. Copiii care ajung în sistemul de protecție specială trec prin multiple experiențe traumatice – abuzuri, violență, neglijare

Fiecare copil din programele SOS are nevoie de sprijin și terapie constante, pentru a-și recăpăta copilăria. Petrișor este doar unul dintre cazurile care au avut nevoie de luni întregi pentru acomodare, pentru a căpăta încredere în Mama SOS și în noua lui familie.

Grija părintească și normalitatea momentelor în familie sunt un dar pe care nu toți copiii îl au. Copilăria nu trebuie să doară!

Atunci când un copil intră în unul dintre programele SOS, lupta spre normalitate abia începe. Ore permanente de terapie și expertiză, sprijin, susținere și multă dedicare sunt necesare pentru reabilitarea fiecărui suflet de copil abuzat și încercat.

Fii unul din oamenii buni care susțin cei 150 de copii care cresc în cele 3 Sate SOS și 700 de copii susținuți prin programele sociale, în București, Sibiu și Bacău. Copiii ca Petrișor au nevoie de siguranță, dragoste și educație.

DONEAZĂ ACUM

Donează lunar începând de azi orice sumă pentru copiii vulnerabili. Sprijinul lunar ne asigură stabilitate, vitală în responsabilitatea pe care o avem față de copiii cărora le-am promis o viață mai bună.

Ce înseamnă donația ta lunară? Înseamnă ore de terapie, haine, rechizite, mâncare, igienă, educație, o comunitate și o familie iubitoare pentru fiecare dintre cei 850 de copii.

Intervenția SOS Satele Copiilor este una integrată. Copiii cresc ca în familie, alături de frații lor biologici sau sociali, merg la școală, participă la diverse activități educative, practică un sport și le sunt susținute hobby-urile. O parte extrem de importantă a intervenției SOS vizează echilibrul emoțional al copiilor. Fiecare copil beneficiază de un program adaptat nevoii și include consiliere psihologică, extrem de importantă pentru gestionarea traumelor trăite de copii și tineri. Fiecare copil participă, în medie, la o ședință de terapie pe săptămână și la programe periodice de dezvoltare personală susținute de specialiști.

Devino parte din Marea Familie SOS acum!

Implică-te și tu:
DONEAZĂ ACUM
Îți mulțumim pentru că îți pasă. Fără suportul tău, acești copii nu au nicio șansă.

Nu uita să te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut