COPILĂRIE DE LA TINE

OFERĂ ÎN DAR
COPILĂRIE

LUNAR

 

 

Dacă ai putea oferi orice, ce ai alege? Dacă răspunsul este COPILĂRIE, ești în locul potrivit. Avem peste 1000 de copii în cele două programe, care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă.

Tuturor le-am promis copilăria pe care o merită. Misiunea Familiei SOS este o familie iubitoare pentru fiecare copil, iar tu poți face parte din ea începând chiar de acum.

Ce se intâmplă în cele două programe?

În Satele SOS, cresc copiii care nu mai au familia alături. Rămânem mereu o familie. În prezent, avem Sate și Comunități de tineri, precum și o casă familială și servicii de asistență socială în cinci județe din țară: Ilfov, Sibiu, Bacău, Brașov și Teleorman.

În programele de Prevenire a separării copilului de familie, activăm în aceleași județe și ajutăm copiii să râmână în familie. Anual, aproximativ 10 000 de copii ajung în sistemul de protecție, deși 90% dintre ei au o familie.

Donează lunar pentru copiii vulnerabili. Oferă în dar puțină copilărie în fiecare lună, cât timp dorești.

 

Atunci când vrei  să oprești donația, trebuie doar să ne anunți pe email, și fără nicio întrebare, îți putem trimite chiar înapoi ultima donație, apoi te anunțăm că rămâi în familia SOS pentru totdeauna!