Posted on / in Stiri

Cupa Mărțisor – Fotbal pentru Mama: Girls Power vs Naționala SOS

Cu ocazia lunii martie, perioadă în care ne gândim poate mai mult ca oricând la Mama, copiii și tinerii de la SOS Satele Copiilor intră pe terenul de fotbal pentru un meci dedicat Mamei SOS. Echipa Girls Power va juca împotriva Naționalei SOS, luni, 11 martie, de la ora 17:00.

Din echipa fetelor va face parte Teodora Meluță, cea mai bună jucătoare de fotbal a României în 2018. Teodora vine special de la Cluj pentru a fi alaturi de copiii și tinerii din Programul SOS București și pentru a le cunoaște personal pe cele care îi cresc zi de zi pe copii, Mamele SOS.

Din echipa baieților vor face parte copii și tineri din lotul Naționalei SOS, cei din București. Alături, le vor fi fostele glorii Dănuț Lupu, Miodrag Belodedici, Emil Săndoi, al patrulea cel mai selectionat român din istorie, Răzvan Raț, dar și Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 din București. Meciul dintre Girls Power si Naționala SOS va fi arbitrat ca un meci mare, de arbitrul FIFA Marcel Bîrsan. Din tribune, cele două echipe vor fi susținute de Mamele SOS, dar și de Președintele Federației de Fotbal, Răzvan Burleanu și Ciprian Paraschiv, coordonatorul Biroului pentru Dezvoltare Fotbalistică al FRF.

Meciul Cupa Mărțisor SOS Girls Power versus Naționala SOS este o inițiativă a SOS Satele Copiilor România pentru susținerea copiilor pe care organizația îi are în grijă, dar, mai ales, pentru a  mulțumi Mamelor SOS pentru dedicarea și dragostea pe care le-o acordă copiilor. Mama SOS le este alături din primul moment în care intră în Satul SOS și îi crește zi de zi, în căsuțele SOS, alături de frații biologici și sociali. Mama SOS este angajat SOS, un profesionist în îngrijirea copiilor care necesită atâta atenție, afecțiune și sprijin. Mama SOS este atât părinte, cât și psiholog, pedagog, confident, prieten. Legătura dintre Mama SOS și copii este una solidă, care durează o viață întreagă.

Cu ocazia acestui meci, copiii și tinerii le vor aduce alături în tribune pe Mamele SOS și le vor oferi momente de bucurie. Evenimenul are loc în incinta Satului SOS București, pe SOS Arena. În Satul SOS și cele două comunități de tineri SOS București, cresc în acest moment aproape 60 de copii și tineri.

Meciul SOS Girls Power versus Naționala SOS va avea loc luni, 11 martie, ora 17:00, în incinta Satului SOS București, din Calea Floreasca 165, sector 1.

Acest eveniment este al treilea din seria meciurilor susținute de Naționala SOS, cu sprijinul Federației Române de Fotbal.

 

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei