Posted on / in Stiri

Daniel Nițoiu și Dorian Popa i-au serbat pe copiii de la SOS Satele Copiilor

Reporterul și prezentatorul rubricii meteo de la ProTV, Daniel Nițoiu și artistul Dorian Popa au fost invitații speciali pe care i-au avut copiii de la SOS Satele Copiilor București. Vedetele au participat la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a trei copii din Satul București, au făcut zeci de poze cu copiii și s-au lăsat îmbrățișați și pupați de mama focului. Chiar dacă provin din comunități dezavantajate și nu se pot bucura de dragostea familiei biologice, copiii din Satul SOS au trăit momente de fericire alături de cei doi invitați.

Daniel nu a venit singur, ci alături de Cornelia și prietenii ei, trei păpuși care au prins viață imediat în mâinile lui. Prezentatorul ProTV a absolvit în trecut Academia de Teatru și Film și este maestru păpușar, activitate pe care o face cu mare plăcere în timpul liber, pentru copiii care au mare nevoie de momente de veselie.

Copiii au facut-o pe Cornelia să meargă și să danseze și au inclus-o imediat în gașca lor.

“Am fost încântat să primesc invitația copiilor și abia așteptam să ne jucăm împreuna și să le dezvălui frumusețea teatrului de păpuși. De ziua numelui m-am întors în copilarie și copilul din mine a fost bucuros la rândul lui să descopere trucuri de kendama, alături de noii mei prieteni. M-am simțim minunat și de-al casei și am promis că ii mai vizitez și cu alte ocazii”, a marturisit Daniel Nițoiu.

Dorian Popa a cântat împreună cu copiii, a stat alaturi de ei la spectacolul de păpuși, iar înainte de plecare a vrut să le transmită un mesaj din suflet.

Copii, să credeți mereu în voi și să luptați mereu, să munciți pentru a reuși. Chiar daca unii sunt mai norocosi în viață, alții mai puțin, noi toti trebuie să profitam de ce avem și să luptăm cât putem de tare. Să fiți respectuoși, să vă ascultați mamele (sociale) și pe toți cei care sunt alături de voi și fac eforturi să vă fie bine. Voi fi alături de voi ori de cate ori mă veți chema și voi putea”, le-a transmis Dorian Popa copiilor.

 

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organism care derulează programe în 134 de ţări ale lumii. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 27 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeiuş – Bacău.

Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în familia SOS România.

 

SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenţie a abandonului, prin Centrele de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei