Putin pentru tine inseamna mult pentru ei

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Oficial, peste 15.000 de copii sunt anual victimele abuzului, neglijării și exploatării, iar 8% dintre copiii din mediul rural se culcă flamanzi, mereu sau uneoriFiecare copil SOS s-a confruntat pentru o perioadă din viața sa cu o drama specifică adulților. Pentru că în lumea lor, a copiilor vulnerabili, nu există copilăria așa cum o știm: peste 15.000 de copii sunt anual victimele abuzului, neglijării și exploatării, iar 8% dintre copiii din mediul rural se culcă flamanzi, mereu sau uneori; anual, 10.000 de copii sunt separați de familia lor și ajung în sistemul de protecție; în acest moment, 52.783 de copii cresc în sistemul de protecție, deși 90% dintre ei au o familie.Per total, 1,3 din cei 3,6 milioane de copii din România sunt afectați de sărăcie. Fiecare dintre ei are un potențial imens și are nevoie doar de dragoste, educație și siguranță, ca noi toți, pentru a reuși. Iar în cazul lor, doar noi toți le putem oferi aceste necesități într-o formă sau alta, pentru că fie nu au pe nimeni, fie cei apropiați nu îi pot susține sau viața alături de ei nu le este benefică.

Ajută lunar cei 700 de copii SOSCopiii SOS trăiesc în Satele și Comunitățile SOS – 150 de copii – iar peste 550 sunt susținuți să trăiască alături de familiile lor, alese cu atenție în cadrul programelor sociale de prevenire a separării copilului de familie.Depășim cu bine perioada de criză, cu ajutorul colegilor noștri care sunt mereu alături de copii, și al oamenilor de bine care ne susțin. Copiii s-au adaptat la ritmul perioadei incerte prin care trecem, prin diferite activități creative în Satele SOS, sau în cadrul familiilor din programele sociale, unde i-am susținut cu toate cele necesare. Grădinăritul, gătitul și jocurile de inteligență și societate sunt doar câteva dintre activitățile câștigătoare din ultimele luni, iar relațiile sociale au avut numai de câștigat.

Perioada grea însă continuă, iar copiii vulnerabili pe care îi susținem au nevoie de certitudinea unui viitor bun. Ore lungi de terapie, toate cele necesare în funcție de nevoile și abilitățile fiecăruia, siguranță unui “mâine” într-o familie iubitoare – asta înseamnă donația ta lunară la SOS Satele Copiilor România. Fiecare suma contează, așa că dacă vrei să faci parte din povestea frumoasă a celor peste 700 de copii SOS, dăruiește-le o suma lunară modică, iar noi o să-ți aratăm rezultatele faptei tale nobile cu regularitate pe email, site, rețele sociale și uneori chiar personal.Implica-te si tu:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?