fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Fă diferența în viața copiilor vulnerabili

Donează lunar cât vrei tu în cadrul programului Dăruiesc copilărie

Oferă și tu o familie iubitoare pentru fiecare copil! Fără oameni buni ca tine, cei mai vulnerabili dintre micuți nu au nicio șansă.

 

Alătură-te misiunii SOS de a oferi o familie iubitoare fiecărui copil. O sumă simbolică pentru tine, lunar, cât timp vrei tu, face diferența în viața copiilor care au trecut prin frig, foame și frică.

Imaginează-ți că ai avea brusc de ales între mâncare și adăpost pentru copilul tău. Ce ai alege? Dar între siguranță și igienă? Din păcate, este dilema reală a multor părinți din România, unde peste 700 000 de copii trăiesc oficial în sărăcie extremă.

null
Atunci când devii membru în programul SOS de donații lunare, faci parte dintr-un grup special de oameni, care lună de lună se unesc pentru a oferi copiilor vulnerabili o familie iubitoare și șansa unui viitor. Avem 850 de copii în grijă, în Satele SOS, Comunitățile de Tineri și Programele de prevenire a separării copilului de familie. Tu poți fi unul dintre oamenii care, ca prin magie, le schimbă destinul.

Când vezi un copil vulnerabil, vezi un adult într-un corp mic. Copiii care nu au greșit cu nimic, dar au îndurat mult, nu mai au sclipirea unei copilării fericite în ochi. 

Suntem o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă. În cei 30 de ani de activitate în România, am construit trei Sate SOS, în care sute de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulți responsabili. Totodată, am ajutat sute de copii să rămână acasă, alături de familie, în comunitățile vulnerabile în care acționăm: București, Ilfov, Teleorman, Sibiu, Bacău și Brașov.

Misiunea SOS Satele Copiilor în lumea întreagă este O familie iubitoare pentru fiecare copil.

Pentru a susține copiii și familiile vulnerabile pe termen lung, am creat programul de donație lunară Dăruiesc Copilărie, în care te poți înscrie chiar acum. Vei deveni parte din comunitatea care face posibilă creșterea, susținerea și acoperirea nevoilor pentru cei 1000 de copii vulnerabili care fac parte din programele SOS anual. Poți alege orice sumă dorești și poți opri donația oricând cu un mesaj către noi.

Ce facem?

Oferim copiilor
o familie iubitoare

Susținem
familiile vulnerabile

Promovăm
drepturile copiilor

Oferim o educație
până la maturitate

De ce avem nevoie de
un program de donație lunară?

Creștem și sprijinim în mod direct 1000 de copii care se bazează pe noi în fiecare zi și în viitor. Susținerea ta pe termen mediu-lung este siguranța zilei de mâine pentru copii.

Costurile pentru creșterea unui copil vulnerabil sunt ridicate și acoperă hrană, educație, servicii medicale sau de psihoterapie, toate adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil în parte. De asemenea, în programele de prevenire a separării copilului, lucrăm cu întreaga familie și oferim consiliere părinților pentru a înlătura riscul separării.

Devino membrul cu numărul:
1457

Ce impact ai?

75 lei

Sprijini un copil să-și dezvolte potențialul prin practicarea talentului, sport, absolvirea unui curs

100 lei

Sprijini un copil dintr-o familie vulnerabilă: hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, igienă

150 lei

Sprijini un copil din Sate sau programe cu 1 oră de terapie în fiecare lună, din cele minim 4 necesare

Ce beneficii ai ca membru?

Fericirea și recunoștința  unei fapte bune lunar, cu impact pentru totdeauna

Primești pe email lunar vești despre fapta ta bună pentru copiii vulnerabili

Dacă rămâi în program un an, primești certificatul de Membru de Familie SOS 

După doi ani în program primești kitul surpriză de Membru de Familie SOS

Ai o întrebare legată de donație sau despre această campanie? Scrie-ne pe adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro. Pentru a opri donația lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro. Îți mulțumim din suflet pentru implicare!

Sari la conținut