Posted on / in Comunicate

Daruieste un Kico Nico Red , daruieste speranta

Vineri, 12 decembrie, Imaginarium lanseaza campania umanitara “ Daruieste un KicoNico Red, daruieste speranta” in folosul SOS Satele Copiilor Romania.

 

Imaginarium doreste sa garanteze dreptul tuturor copiilor de a se juca, ca baza pentru dezvoltarea unei copilarii fericite, in care jocul stimuleaza si incurajeaza educatia lor. De aceea, am dezvoltat in multe tari o campanie de solidaritate pentru acei copii, care din diverse motive nu se pot juca. Astfel, ne asiguram ca vor fi fericiti in fiecare zi a anului, contribuind la crearea unui viitor mai bun, a declarat Alexandru Consulea , General Manager Imaginarium Romania

Incepand cu 01.12.2014 pentru fiecare Red KicoNico cumparat, Imaginarium doneaza 20 de lei catre SOS Satele Copiilor Romania. Fondurile stranse vor fi folosite de asociatie pentru cresterea si ingrijirea de tip familial a celor peste 240 de copii si tineri din cele 3 Sate SOS aflate in Bucuresti, Hemeius – Bacau si Cisnadie – Sibiu.

 

La Imaginarium ne mentinem angajamentul din prima zi de a construi o lume mai buna. De aceea continuam actiunile de responsabilitate sociala in care KicoNico este, ca intotdeauna, cel mai bun ambasador. KicoNico este dragoste si bunatate. El nu este perfect, dar este fericit si putem invata de la el despre adevarata puritate a sufletului. De aceasta data, KicoNico este colorat in rosu pentru o cauza buna: pentru a ne reaminti despre necesitatea de a fi solidari cu cei care sufera , a adaugat Alexandru Consulea , General Manager- Imaginarium Romania
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume si de 24 de ani in Romania – „oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Inca de la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania s-a diferentiat prin modelul de ingrijire alternativa pe care l-a oferit copiilor care, din diferite motive, nu au putut ramane alaturi de familiile lor biologice.

 

Oana – Delia Mardare
Marketing Manager
Telefon 0729016868
Mail: oana.mardare@kara.ro
www.imaginarium.ro

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei