Posted on / in Stiri

Dăruiește un zâmbet cald cât un Crăciun în Familie, cu ING România

Cunoscuta banca ING Romania a venit cu ideea minunata a unei campanii de Craciun in beneficiul copiilor si tinerilor de la SOS Satele Copiilor Romania. Sub denumirea Daruieste un zambet cald cat un Craciun in familie, campania ING a inceput miercuri, 25 noiembrie 2015, exact cu o luna inainte de Craciun, cand este programata sa se incheie.

 

Mecanismul campaniei umanitare este simplu si amuzant: pentru fiecare selfie incarcat pe site-ul www.zambetepentrucopii.ro, ING doneaza 50 de lei catre SOS. Dupa opt zile de campanie, s-au strans pe site 1286 de selfie-uri zambarete. Toate aceste poze glumete se vor transforma in fonduri. Suma care se va strange la finalul campaniei va fi donata de ING catre organizatia noastra si va contribui la acoperirea cheltuielilor de intretinere a caselor sociale si la bugetul pentru educatia copiilor.

 

Initiativa ING se adreseaza tuturor oamenilor de bine care vor sa dea o mana de ajutor si, in acelasi timp, sa intre in atmosfera feerica a Craciunului. O comunitate stransa in jurul unor micuti care au pierdut grija familiilor biologice inseamna mai multe sanse pentru acestia, mai multe zambete si mai multe planuri de viitor. Impreuna cu voi am vrea sa le readucem zambetul pe buze tuturor copiilor seriosi de la SOS! Ne-am bucura foarte mult daca toti cei care afla despre campanie ar dori sa incarce pe site-ul www.zambetepentrucopii.ro doua selfie-uri, unul serios si unul amuzant, care se vor traduce in suport consistent pentru viitorul apropiat al celor peste 260 de copii si tineri care traiesc la SOS.

 

Craciun fericit tuturor!

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei