fbpx
Doneaza Sos Satele Copiilor

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal
8% dintre copiii din mediul rural se culcă flămânzi, mereu sau uneori

Anual, 10.000 de copii sunt separati de familia lor si ajung in sistemul de protectie. In acest moment, 52.783 de copii cresc in sistemul de protectie, desi 90% dintre ei au o familie.


Copiii care nu mai au familia alaturi au nevoie de suport pe termen lung. Pentru ca educatia, dragostea si siguranta se construiesc doar in timp. Aproape jumatate dintre copiii din Romania sunt amenintati de saracie si excluziune sociala, conform Eurostat. Un procent covarsitor din viitorii adulti ai societatii nu au acces la drepturi fundamentale: nu merg la școala, se culca flamanzi si sau nu au fost niciodata la medic. Mii de povesti triste se scriu in fiecare zi, despre destinele copiilor care au fost mai putin norocosi, al caror drept la copilarie a fost negat. Dar tu ai puterea sa schimbi ceva. Ai puterea sa fii unul dintre cei care, alaturi de alti oameni de bine, au pus mana de la mana si au transformat un copil fara viitor intr-un adolescent responsabil, iubit, educat, cu perspectiva.

Pe termen lung nu inseamna pentru totdeauna. Ai posibilitatea sa opresti donatia lunara absolut oricand. Important este sa iti asumi ca o perioada de timp, oricat de scurta sau de lunga, poti darui copiilor care nu mai au familia alaturi o contributie, orice contributie. Astfel, putem previziona veniturile si cheltuielile necesare celor 700 de copii si tineri care beneficiaza de programele SOS.

Si daca vrei sa intelegi mai clar unde ajunge donatia ta, te invitam in Satele SOS. Satisfactia de a vedea o comunitate de copii care acum isi traiesc copilaria inocenti, dupa ce au trait mult prea multe pentru varsta lor, este de nedescris.

Iar satisfactia de a sti ca tu esti parte din aceasta schimbare pozitiva din viata lor, este cu adevarat nepretuita.
Sos Satele Copiilor
Implica-te si tu:
DONEAZĂ ACUM
Îți muțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut