Doneaza Sos Satele Copiilor

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
2 milioane de copiii din Romania au copilaria furata

Copiii care nu mai au familia alaturi au nevoie de suport pe termen lung. Pentru ca educatia, dragostea si siguranta se construiesc doar in timp.
Peste 50% dintre copiii din Romania sunt amenintati de saracie si excluziune sociala, conform ultimului studiu Eurostat. Peste jumatate din viitorii adulti ai societatii nu au acces la drepturi fundamentale: nu merg la școala, se culca flamanzi si sau nu au fost niciodata la medic. Mii de povesti triste se scriu in fiecare zi, despre destinele copiilor care au fost mai putin norocosi, al caror drept la copilarie a fost negat. Dar tu ai puterea sa schimbi ceva. Ai puterea sa fii unul dintre cei care, alaturi de alti oameni de bine, au pus mana de la mana si au transformat un copil fara viitor intr-un adolescent responsabil, iubit, educat, cu perspectiva.

Pe termen lung nu inseamna pentru totdeauna. Ai posibilitatea sa opresti donatia lunara absolut oricand. Important este sa iti asumi ca o perioada de timp, oricat de scurta sau de lunga, poti darui copiilor care nu mai au familia alaturi o contributie, orice contributie. Astfel, putem previziona veniturile si cheltuielile necesare celor 1000 de copii si tineri care beneficiaza de programele SOS.

Si daca vrei sa intelegi mai clar unde ajunge donatia ta, te invitam in Satele SOS. Satisfactia de a vedea o comunitate de copii care acum isi traiesc copilaria inocenti, dupa ce au trait mult prea multe pentru varsta lor, este de nedescris.

Iar satisfactia de a sti ca tu esti parte din aceasta schimbare pozitiva din viata lor, este cu adevarat nepretuita.
Sos Satele Copiilor
Implica-te si tu:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?