Daruieste o mama

Ofera copiilor care nu mai au parintii alaturi sansa sa creasca alaturi de o mama SOS

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Imagineaza-ti cum este luna Mamei pentru copiii care nu mai au sau nu au avut niciodata mama alaturi. Cand esti in aceasta situatie, fiecare zi este grea, dar parca si mai mare este golul cand colegii de clasa pregatesc felicitari si surprize pentru ziua mamei, iar tu nu ai cui sa oferi felicitarea lucrata cu tot sufletul...

Fiecare copil are nevoie de mama. Sa fie langa el, sa il stranga in brate, sa ii ofere dragoste si o copilarie linistita. Din pacate, nu aceasta a fost povestea fiecarui copil care traieste acum in Satul SOS. Si nu este nici povestea a zeci de mii de copii din Romania.

Aici intervii tu. Cu ajutorul oamenilor de bine ca tine, carora le pasa de soarta copiilor care nu mai au familia alaturi, mii de copii si-au recapatat copilaria in ultimii 25 de ani. Au intrat in familia SOS unde au primit inapoi drepturile fundamentale: o casa curata, o masa sigura, o educatie continua si nu in ultimul rand, o familie si o Mama SOS iubitoare.

Mama SOS schimba viata copiilor care au ramas fara suportul familiei biologice. Ea ofera Caldura. Siguranta. Iubire. Mama SOS transforma o casa in acasa. Ea creaza un mediu protector, in care copiii se simt iubiti si apreciati. Intre ei se stabileste o legatura fundamentala de incredere si dragoste, baza necesara pentru a vindeca ranile din trecut.

SOS Satele Copiilor Romania ofera, de 25 de ani, o noua familie si o noua viata copiilor lipsiti de ocrotirea parinteasca. Cele 3 Sate din Bucuresti, Cisnadie si Bacau, impreuna cu serviciile sociale acreditate de care beneficiaza deci de mii de tineri, sunt metoda prin care reusim cu ajutorul oamenilor de bine sa schimbam viata copiilor mai putin norocosi, oferindu-le o viata normala si stabila pana cand devin adulti.

Avem mare nevoie de tine pentru a putea continua sa le oferim o viata buna si pentru a construi pe termen lung educatia, dragostea si siguranta lor. Daca vrei sa intelegi mai clar unde ajunge donatia ta, te invitam in Satele SOS. Satisfactia de a vedea o comunitate de copii care acum isi traiesc copilaria inocenti, dupa ce au trait mult prea multe pentru varsta lor, este de nedescris.

Iar satisfactia de a sti ca tu esti parte din aceasta schimbare pozitiva din viata lor, este cu adevarat nepretuita.

Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?