Ajută-ne să îi facem oameni Mari!

CUM PUTEM SCHIMBA ÎMPREUNĂ VIEȚI?

Pentru anul 2024: folosește butonul de mai jos, completează contractul și virează suma dorită în contul Asociației până pe 31 decembrie.
Dacă sponsorizarea de anul trecut nu a atins plafonul maxim stabilit de lege, completează contractul cu suma rămasă nealocată și depune Declarația 177 la ANAF până la 25 iunie 2024. ANAF va vira suma în contul nostru.

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZIT CĂTRE COPII, FĂRĂ NICIUN COST PENTRU TINE!

Este foarte simplu să te implici: 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, în funcție de cifra de afaceri, îl poți direcționa fără niciun cost către SOS Satele Copiilor România. Legea sponsorizării îți dă dreptul să alegi ce să faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat. Este un dar pe care îl poți face în fiecare an copiilor care au nevoie de sprijin. Poți direcționa trimestrial, însă nu mai târziu de 31.12.2023.

SOS Satele Copiilor România este furnizor de servicii sociale, conform certificatului seria AF, numărul 000431 și este înregistrată în Registrul entităților/unităților  de cult ANAF pentru acordarea deduceri fiscale din 03.08.2022.

 

 

Îți mulțumim din suflet pentru fapta ta bună!

Care sunt pasii sponsorizarii?

1. Calculați suma aferentă
celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei,
în limita a 0,75% din cifra de afaceri

2. Descărcați și completați
Contract de Sponsorizare în 2 exemplare și trimiteți-l la adresa noastră:
Calea Floreasca, nr. 165, Sector 1, București sau la adresele de e-mail de mai jos.

3. Efectuați plata prin transfer bancar 
sau online

Anca Vărzaru

Carla Fugaciu

Cristina Andrei

Anamaria Ionescu (Sibiu)