Ajuta-ne sa ii facem oameni Mari!

De ce avem nevoie de ajutorul tau?

De 25 de ani, ne mandrim cu generatii de tineri care au reusit alaturi de noi sa-si construiasca o viata frumoasa. Anual, aproximativ 200 de copii si tineri ramasi fara dragostea familiei cresc in Satele SOS, in familii iubitoare si au parte de gazduire, suport afectiv, servicii educationale si medicale. Ne bucuram ca putem sa le fim alaturi pe tot parcursul dezvoltarii, pana devin tineri adulti, independenti social si profesional.

 

Lucram si cu familii in situatii de risc pentru a preveni separarea copilului de familie si pentru a facilita incluziunea sociala. Anual, aproximativ 800 de copii si parintii acestora beneficiaza de serviciile oferite de catre Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti si Centrele de Zi.

 

Doar cu sprijinul tau putem continua sa avem in grija generatii de copii care au nevoie de ajutor pentru a creste si a se dezvolta intr-un mediu sigur, pentru a merge la scoala, a face sport si a invata o meserie.

 

Te asteptam cu drag pe la noi!

De ce sa directionezi 20% din impozitul pe profit?

E foarte simplu sa ne ajuti!

Orice firma din Romania poate directiona 20% din impozitul pe profitul anului in curs catre un ONG pana pe 31 decembrie 2018. Sponsorizarea se face direct catre SOS Satele Copiilor Romania si nu catre ANAF.

Sponsorizarea este o cheltuiala deductibila din impozitul pe profit datorat statului, deci costul pentru companie este zero.

Sponsorizarea a 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscala existenta in codul fiscal inca din anul 2004, dar care nu este suficient cunoscuta.

Prin directionarea a 20% din impozitul pe profit si tu poti contribui la schimbarea societatii in care traim!

Care sunt pasii sponsorizarii?

1. Calculati suma aferenta
celor 20% din impozitul pe profit al companiei,
in limita a 5 la mie din cifra de afaceri

2. Descarcati si completati
Contract de Sponsorizare in 2 exemplare si trimiteti-l la adresa noastra:
Calea Floreasca, nr. 165, Sector 1, Bucuresti.

3. Efectuati plata prin transfer bancar 
sau online

Silviu Ripeanu

Anca Varzaru