Posted on / in Stiri

Donații rapide și fără costuri pentru copiii vulnerabili, prin intermediul Pago

Incepand cu luna octombrie, oamenii de bine pot face donatii pentru copiii vulnerabili si prin intermediul Pago, fara costuri suplimentare, cu un simplu tap. Mai mult, donatiile recurente din aplicatia Pago aduc inapoi donatorilor puncte Pago, cu un total de pana la 10% din valoarea donatiei.

„Doneaza cu Pago” se adreseaza atat utilizatorilor Pago, cat si oricarei persoane fizice care doreste sa faca o donatie online, fara a necesita descarcarea aplicatiei. Donatiile se pot face direct din aplicatie sau din browser, pe https://doneaza.pago.ro/. In cazul aplicatiei, utilizatorii pot alege donatia recurenta, fara a mai fi nevoie sa reia pasii de fiecare data, precum si donarea punctelor Pago primite. Functionalitatea a fost dezvoltata cu scopul de a oferi o experienta cat mai buna, de la realizarea donatiei si pana la informarea periodica si transparenta a donatorilor despre proiectelor pentru care au donat si modul in care au fost folositi banii.

Donatiile primite de SOS Satele Copiilor prin intermediul Pago vor sprijini peste 500 de copii si familiile lor sa ramana impreuna, iar copiii sa mearga la scoala.

„Ne bucuram tare mult ca am descoperit in Pago un partener de nadejde si o echipa de oameni dedicati, care inteleg importanta comunitatii si a implicarii sociale, si care nu s-au oprit aici, ci au creat un mod simplu si transparent prin care sa conecteze utilizatorii aplicatiei Pago la cauzele sociale. Suntem recunoscatori ca programul SOS Satele Copiilor de prevenire a separarii copilului de familie a fost ales de public pentru a fi sustinut. Fiecare donatie primita ne da sansa sa ne ducem munca mai departe si sa consolidam interventia noastra in comunitatile vulnerabile.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor este una dintre cele 15 cauze ce pot fi sustinute prin intemediul Pago. Selectia celor 15 cauze a inclus jurizarea a 150 de ONG-uri interesate, urmata de etapa votului public, la care au participat aproape 16.000 de persoane.

“Dupa un proces de selectie a ONG-urilor si dezvoltare a aplicatiei care a durat cateva luni, ne bucuram sa putem sustine aceste 15 cauze care pot prinde viata doar cu donatiile noastre, ale tuturor. ONG-urile alese de juriu si de catre public fac o treaba fantastica in comunitatile lor – fie ele in Bucuresti, Cluj, Vrancea, Alba si nu numai si simtim ca este de datoria noastra sa le sustinem prin ceea ce stim noi sa facem mai bine – plati rapide si sigure , au declarat Adrian Cighi si Alexandru-Gala Popescu, co-fondatori Pago.

„Doneaza cu Pago” este un proiect dezvoltat de Pago cu sprijinul Bancii Transilvania, Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si al Fundatiei Comunitare Bucuresti.

Pago este aplicatia pentru plata tuturor facturilor de utilitati, dintr-un singur cont. Aplicatia a fost lansata in 2017 si ajuns deja la 1.4 milioane de facturi platite si are peste 120.000 de utilizatori activi.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei