fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

lunar
o data
50 lei
150 lei
200 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

PayPal

Fii Moș Crăciun pentru copiii din programele SOS!

Este perioada în care vedem copii pregătind scrisori pentru Moș Crăciun, adulți care își exprimă dorințele cu voce tare, doar, doar vreun spiriduș îi aude. Pentru majoritatea magia se întâmplă și găsesc sub bradul împodobit ceea ce au visat. Dar oare copiii care nu mai au familia aproape, ce-și doresc de sărbători? Pe ei îi aude cineva? Scrisorile lor ajung undeva?

Știm sigur că la SOS Satele Copiilor primesc toată atenția și dragostea noastră, a mamelor și a oamenilor cu inima mare, așa ca tine. Și mai știm că toți ne dorim o zi de Crăciun în tihnă, alături de persoanele iubite și un dar, cât de mic.

Dar câte greutăți poate duce un copil? Din păcate, mult prea mulți copii trec, zi de zi, prin traume care se vindecă greu sau niciodată. Copiii care ajung în sistemul de protecție specială trec prin șocul separării de părinți, de frați, se rup de tot ce știau până atunci și nu înțeleg ce li se întâmplă.

Sunt întrebări pe care copiii din sistemul de protecție și le pun frecvent și merg la culcare deseori speriați și singuri. La SOS Satele Copiilor România, copiii își găsesc liniștea și primesc sprijinul de care au nevoie, astfel încât să crească într-un mediu cât mai aproape de cel familial, dar și cu specialiști pregătiți pentru provocările copiilor cu traume.

Toți copiii merită să fie fericiți și în acest sezon de sărbători, iar acest lucru este posibil doar cu implicarea oamenilor de bine ca tine!

Donează pentru copiii din programele SOS, pentru ca ei să petreacă o zi de Crăciun cu bucurie, în jurul bradului și al mesei de sărbătoare!

 
Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

Îți mulțumim pentru că îți pasă.
 
Sari la conținut