fbpx
Donează criptomonede pentru copiii vulnerabili
BTC
Partener:
Tradesilvania

Descoperă colecția de

Jucării Digitale Virtuale

Te invităm să te alături Orașului Cu Fapte Bune, care este reprezentarea virtuală a modelului SOS de intervenție!

Digital virtual toys

Investește într-un viitor mai bun pentru copiii vulnerabili susținuți de SOS Satele Copiilor

Donația ta poate schimba viitorul copiilor vulnerabili care nu cresc alături de familia lor sau riscă să o piardă.

Credem cu tărie că niciun copil nu ar trebui să crească singur, fără iubire, siguranță și respect. Copilăria nu trebuie să doară, dar, din păcate, zeci de mii de copii în România poartă în suflet răni adânci ale abandonului, abuzului sau neglijenței.

Cu sprijinul oamenilor de bine, creștem în Satele SOS 150 de copii care nu mai au părinții alături și susținem anual 850 de copii și familiile lor, prin programe de prevenire a separării copilului de familie.

Vrei să realizezi o donație în monede virtuale?

Donațiile în Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Elrond (EGLD), USD Coin (USDC) sau Cardano (ADA) se realizează direct din propriul portofel digital, după completarea formularului.

Partenerul nostru în fapte bune este Tradesilvania, un exchange specializat in tranzacționarea monedelor virtuale. Datorită sprijinului Tradesilvania, întreaga sumă donată este direcționată către copiii vulnerabili, comisioanele fiind suportate de partener.

Orice sumă donată are impact direct în viața copiilor și înseamnă educație, hrană, rechizite, servicii specializate de terapie, consiliere și sănătate.

Angajamentul SOS Satele Copiilor pentru copiii vulnerabili este unul pe termen lung, iar intervenția este una susținută, realizată de specialiști în domeniul asistenței sociale, alături de pedagogi, psihologi și psihoterapeuți.  Te alături eforturilor noastre?

DONEAZĂ ACUM

 

Întrebări și răspunsuri despre donațiile prin criptomonede

Pe website-ul asociației SOS Satele Copiilor oferim opțiunea de a realiza o donație în criptomonede. Completează formularul, copiază adresa portofelului și transferă suma dorită direct din aplicația ta.

Atenție: Te rugăm să verifici că suma, moneda aleasă și adresa sunt corecte. Sumele transferate greșit pot fi definitiv pierdute.

În acest moment donațiile pot fi făcute folosind Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Elrond (EGLD), USD Coin (USDC) sau Cardano (ADA). Dacă dorești să realizezi o donație cu altă monedă digitală, te rugăm, trimite-ne un email. Putem oricând să adăugam altă monedă digitală sau să îți trimitem adresa portofelului digital SOS Satele Copiilor.

Da, donațiile în criptomonede sunt destinate atât persoanelor fizice, cât și companiilor. Pentru mai multe detalii privind realizarea unei sponsorizări ca persoana juridică, te rugăm să ne contactezi pe email.

Donațiile în criptomonede sunt schimbate în RON sau Euro prin intermediul partenerului nostru Tradesilvania. Datorită sprijinului Tradesilvania, întreaga sumă donată ajunge la noi, comisioanele fiind suportate de partener. Realizăm transferul constant, astfel încât să reducem riscurile, iar toate sumele donate să fie investite direct în programele sociale SOS Satele Copiilor pentru copiii vulnerabili.

Tradesilvania este un exchange specializat în tranzacționarea monedelor digitale lansat în anul 2018, cu sediul în România, în Cluj-Napoca.

Donațiile sunt 100% în controlul donatorului, plata realizându-se din aplicația și portofelul digital pe care le deține.

SOS Satele Copiilor deține un portofel digital blockchain pentru siguranța bunurilor digitale.

Partenerul nostru, Tradesilvania, este un exchange 100% românesc, înființat în 2018. Tradesilvania Exchange deține acreditarea ISO 27001, o acreditare recunoscută internațional în domeniu securității informației.

Pentru mai multe modalități de a susține programele SOS Satele Copiilor accesează pagina Cum pot ajuta.

Ai o întrebare referitoare la donațiile în criptomonede? Contactează-ne pe adresa: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro.

Sari la conținut