fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Se spune că Moș Crăciun nu vine în casele unde nu este brad împodobit

Bradul de Crăciun este un simbol al sărbătorilor, reprezentând bucurie și speranță 

Din păcate, nu toți putem simți magia Crăciunului. Deseori, pentru copiii vulnerabili, sentimentele de bucurie sunt necunoscute, fiindcă ei au multe griji de oameni mari. Întunericul, frigul sau chiar lipsa unui acoperiș deasupra capului sunt temeri cu care se confruntă copiii mai puțin norocoși, zi de zi.    

Copiii vulnerabili sunt expuși riscului sărăciei, separării de familie, abuzurilor și le lipsește garanția unui viitor frumos și în siguranță. În această iarnă, stabilitatea zilei de mâine pare că se îndepărtează tot mai mult, iar primii care sunt condamnați la suferință sunt acești copii, care nu au nicio vină că viața este nedreaptă cu ei. Pentru cei mai mulți dintre copiii vulnerabili, sărbătorile sunt doar povești, iar Moș Crăciun nu ajunge niciodată.  

41,5% dintre copiii din România, cu vârstele sub 18 ani, sunt expuși riscului de sărăcie și de excludere socială (conform Eurostat, date publicate în octombrie 2022).    

Dar, acești copii nu sunt doar o statistică!
Sunt suflete care au nevoie de ajutor, de speranță, de un viitor. 
Anul acesta este mai greu ca oricând. 
De aceea avem nevoie și de ajutorul tău! 

Realitatea este că putem, împreună, schimba o viață cu o faptă bună pe lună. Susținerea pe termen mediu și lung, cu o sumă simbolică, înseamnă totul. SOS Satele Copiilor are în grijă peste 1000 de copii vulnerabili, iar sprijinul tău financiar contează pentru fiecare zi din viața unui copil. De la necesități de bază precum hrana sau un acoperiș deasupra capului în casele din satele SOS, până la cheltuieli medicale și de școlarizare, donația ta are un impact direct în viața copiilor vulnerabili. Orice donație lunară este binevenită, poți opri donația oricând, dar impactul ei va fi pentru totdeauna.   

De Crăciun, dăruiești celor mai mici 

Împreună ajutăm copiii vulnerabili! Alege să donezi lunar pentru copiii care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă. Este cel mai frumos gest pe care îl poți oferi comunității. 

Oferă un cadou lunar și dăruiește copiilor vulnerabili un cămin și o familie iubitoare. 
 
Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

 
Îți mulțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.
 
Sari la conținut