fbpx
Doneaza

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Anual, 10.000 de copii sunt separati de familia lor si ajung in sistemul de protectie.

In acest moment, 52.783 de copii cresc in sistemul de protectie, desi 90% dintre ei au o familie.

Copiii vulnerabili au nevoie de sustinere si dupa sarbatori, pentru ca siguranta, dragostea si educatia se construiesc pe termen lung. Trecutul dureros al celor 700 de copii care traiesc in Satele SOS, in Comunitatile SOS sau in zonele defavorizate in care actionam, este cauza pentru care multi dintre ei necesita dragoste si afectiune permanente, ore lungi de terapie, rabdare de piatra. Dreptul la copilarie le-a fost furat, dar tu il poti aduce inapoi.

Actionam de 26 de ani in Romania, iar de 21 am lansat programele sociale, care au ajutat peste 3500 de copii sa ramana acasa.

Multi dintre copiii care ne trec pragul au povesti greu de imaginat, pentru niste omuleti atat de proaspat intrati in viata. Taria, atitudinea si experientele lor sunt lectii pentru toti oamenii care intra in contact cu acesti mici eroi, care au vazut partea intunecata a vietii, dar au puterea sa se bucure de viata si de lucruri marunte asa cum nu multi adulti stiu sa o faca.

Urmeaza un an plin de provocari, asa cum are orice familie mare. Daca simti ca poti da o mana de ajutor cu o contributie lunara pentru copii in anul care vine, iti spunem de pe acum ca fapta ta nobila inseamna cat se poate de concret o caramida in plus la viitorul unui copil vulnerabil. Orice contributie conteaza, iar donatia poate fi oprita oricand doresti printr-un simplu email. Fapta buna in schimb are impact o viata, DONEAZĂ ACUM orice suma lunar:
Lunamamei
Lunamamei
Îți muțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut