Fii membru al Familiei SOS si schimba in bine viata copiilor fara parinti alaturi!

SOS Satele Copiilor Romania recruteaza “membri de familie” care sa se alature celei mai numeroase si mai frumoase familii din lume: familia SOS.

Ce inseamna sa fii membru al Familiei SOS? Sa fii un sprijin pentru sute de copii care nu mai au parintii langa ei si sa le schimbi viata in bine, printr-un gest simplu: o donatie lunara, modica.

Familia SOS in Romania

3 Sate SOS
in Bucuresti, Cisnadie, Hemeius

30 de familii SOS
cu peste 150 de copii si tineri

Peste 7000 de membri de familie
care ne sustin luna de luna

O fapta buna, luna de luna!

De peste 25 de ani, ne-am asumat sa oferim copiilor abandonati sau orfani o mama, o familie, un camin si ingrijire de calitate pe termen lung, zi de zi, pana cand acestia ajung adulti perfect integrati in societate.

Fondurile stranse prin intermediul donatiilor lunare sunt folosite pentru a raspunde nevoilor de zi cu zi ale copiilor, pentru a le asigura suport educational, emotional, astfel incat sa depaseasca traumele trecutului si sa isi dezvolte potentialul personal, precum si servicii medicale. Fiecare copil este unic, la fel si ingrijirea pe care o oferim este adaptata fiecaruia.

Cum poti dona prin Debit Direct?

1

Opreste-te si asculta! Reprezentantii SOS Satele Copiilor Romania sunt zilnic in spatii publice, centre comerciale sau poate chiar in cladirea in care lucrezi, pentru a-ti explica cat de simplu poti schimba viata copiilor orfani sau abandonati.
Cum ii recunosti? Fundraiserii nostri poarta geci, tricouri si legitimatii cu insemnele SOS. De asemenea, acestia nu accepta niciodata bani cash.

2

Donatia prin Debit Direct este o metoda simpla, repetitiva (luna de luna) si gratuita (bancile nu percep comision). Completeaza si semneaza Mandatul de debitare (date personale, cod IBAN din care se va face plata, suma pe care doresti sa o aloci lunar) si Contractul de Sponsorizare. Dureaza doar doua minute, iar reprezentantii nostri te vor ghida.

3

Mandatul de debitare va fi verificat si procesat de catre banca ta si, ulterior, luna de luna, contul va fi debitat cu suma aleasa. Astfel, ajutorul tau ajunge luna de luna la copiii care cresc in ingrijirea SOS Satele Copiilor.

4

In extrasele bancare, Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) apare drept beneficiarul donatiilor lunare, fiind organizatia care reprezinta SOS Satele Copiilor in relatia cu banca. Asociatia pentru Relatii Comunitare selecteaza organizatiile care pot primi donatii prin debit direct, emite in numele lor instructiunile de debitare, colecteaza donatiile si le distribuie organizatiilor pentru care au optat donatorii.

5

Donatia este sigura si permanent in controlul tau. Tu poti decide oricand sa maresti sau sa micsorezi suma, precum si sa inchei donatia recurenta. Pentru a opri donatia, solicita acest lucru bancii sau organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, la adresa de email: Irina.Ioancea@sos-satelecopiilor.ro.

Ai intrebari despre Debit Direct? Scrie-ne oricand sau verifica intrebarile frecvente.

Experienta de a fi membru al familiei SOS!

Faptul ca pot sa ajut cu ceva la cresterea si dezvoltarea copiilor pe care SOS ii are in grija ma face sa simt ca, macar de la distanta, fac si eu parte din aceasta mare familie. Imi place sa cred ca acesti copii atunci cand zambesc, o fac si datorita micilor caramizi pe care eu, impreuna cu toti cei care donam, le cladim. Pentru mine, SOS este acel loc in care copiii se regasesc, in care isi afla o noua mama, in care dobandesc o familie mare, iubitoare si ocrotitoare, in care sunt acceptati si iubiti neconditionat.

Poate suna usor a lauda de sine, desi nu este, dar, cand trag linie la sfarsitul unei zile, saptamani, luni, acum deja vorbim de ani, ma gandesc ca am facut ceva bun pana acum: faptul ca am decis sa fac parte din familia SOS este una dintre realizarile mele cele mai frumoase.

Iulia Orzan, Donator prin Debit Direct

Fundraiserii SOS Satele Copiilor

Fundraiserii SOS Satele Copiilor sunt tineri cu un vis mare: acela de a schimba in bine lumea in care traiesc! Si chiar asta fac, zi de zi! Caci a fi fundraiser SOS inseamna, ca prin munca ta, sa dai sansa unui copil orfan, abandonat sau care nu a mai putut creste langa parinti, sa aiba o a doua familie: una care il respecta, apreciaza si unde creste cu iubire!

Daca ai interactionat cu unul dintre fundraiserii nostri, te rog spune-ne feedback-ul tau: https://www.sos-satelecopiilor.ro/feedback/. Vrem sa fim mai buni in fiecare zi!

Daca vrei sa fii parte din echipa noastra, afla mai multe despre ce inseamna sa fii reprezentat SOS si da #check-in la bine! Vino să ne cunoaștem!

Irina Ioancea