fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:

lunar
o data
50 lei
150 lei
200 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

PayPal

 Florinel are nevoie de noi, îi fim alături!

Copiii din familiile vulnerabile devin adulți fără voia lor. Preiau grijile familiei și încearcă să înțeleagă de ce se culcă seară de seară fără să mănânce. Nu este ficțiune, este realitatea tristă cu care copiii din mediile defavorizate trăiesc. Ei nu își doresc mult. Decât să aibă familia aproape, unde se simt iubiți, haine care să nu le mai fie mici și ceva de mâncare.

Ajutorul tău, oricât de mic, le poate schimba viitorul!

Copiii cărora li se oferă siguranță, educație și dragostea unei familii se dezvoltă sănătos și ajung adulți responsabili. SOS Satele Copiilor acoperă nevoile de bază a peste 1000 de copii vulnerabili aflați în situație de risc. Prin programele SOS, avem în grijă comunități din România aflate în 6 județe: București, Ilfov, Teleorman, Sibiu, Brașov și Bacău și 4 Sate SOS, în care copiii cresc ca într-o familie.

Oferă și tu a doua șansă copiilor care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă!

Florinel locuiește cu mama, un frate și două surori mai mici, într-o casă modestă. Din păcate, în căminul lor nu există jucării, iar lipsa de resurse îi împiedică să trăiască o copilărie fericită și plină de joacă. Florinel nu mai merge la școală. Hainele i-au rămas mici, iar mama nu își permite să-i cumpere altele noi. De rechizite nici nu poate fi vorba. Puținii bani se duc pe mâncare. Toate astea îl fac pe băiat să simtă și mai mult că nu va avea niciodată o viață normală.  

Mama lui Florinel, o femeie puternică și iubitoare, se străduiește să le asigure tot ce le trebuie, dar și ea se confruntă cu propriile sale greutăți. Problemele de sănătate și lipsa de resurse îi fac viața și mai dificilă. Cu fiecare zi care trece, teama că nu va putea oferi copiilor săi nici măcar strictul necesar îi copleșește inima de tristețe și disperare. 

Tot ce își dorește Florinel de la această sărbătoare de Paște este să meargă cu familia la slujba de Înviere, așa cum făceau când bunica lor încă trăia. Apoi, să se întoarcă acasă, la o masă bogată cu alimente, unde să se simtă în siguranță și iubit. Dar realitatea dură a vieții lui îl face să se întrebe dacă visele lui pot deveni vreodată realitate. 

Ca Florinel sunt mulți copii, multe suflete care nu vor decât se bucure de copilărie, așa cum merită. Este nevoie de sprijinul nostru și de puterea pe care o avem de a aduce un strop de lumină în viața celor care trec prin momente grele.

Din păcate, aceasta este realitatea cu care se luptă aproape jumătate dintre copiii din România, care sunt expuși riscului sărăciei. 

Dăruiește 200 RON și sprijină copiii aflați în situații dramatice, să rămână acasă, alături de familie.
Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

Îți mulțumim pentru că îți pasă!
 
Sari la conținut