fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

 Ajută-i pe copiii vulnerabili să rămână acasă!

Fă o faptă bună pentru un an întreg!

Frigul de afară ne duce cu gândul la copiii care trăiesc în condiții grele, în case fără căldură, înghesuiți cu toții într-o singură cameră sărăcăcioasă. Mii de familii din România se confruntă cu sărăcia extremă: lipsa unui loc de muncă, frigul din case sau lipsa educației. Din păcate, copiii sunt cei mai afectați: 8.000 dintre aceștia ajung anual în sistemul de protecție, deși 9/10 dintre ei au familii care îi iubesc și și-ar dori să rămână împreună, acasă.

Copiii din familiile vulnerabile devin adulți fără voia lor. Preiau grijile familiei, încearcă să înțeleagă de ce se culcă seară de seară fără să mănânce și de ce este frig în casă. Nu este ficțiune, este realitatea tristă cu care copiii din mediile defavorizate trăiesc. Ei nu își doresc mult. Poate haine groase, lemne de foc și ceva de mâncare.

Ajutorul tău, oricât de mic, le poate schimba viitorul!

Copiii cărora li se oferă siguranță, educație și dragostea unei familii se dezvoltă sănătos și ajung adulți responsabili. SOS Satele Copiilor acoperă nevoile de bază a peste 1000 de copii vulnerabili aflați în situație de risc. Prin programele SOS, avem în grijă comunități din România aflate în 6 județe: București, Ilfov, Teleorman, Sibiu, Brașov și Bacău și 4 Sate SOS, în care copiii cresc ca într-o familie.

Oferă și tu a doua șansă copiilor care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă!

Anul acesta, am ajutat deja 1035 de copii, dar mai sunt încă 147 de copii în programele SOS de prevenire a separării copiilor de părinți care au urgent nevoie de ajutorul tău!

Dăruiește 200 RON și sprijină-i pe cei 147 de copii aflați în situații dramatice să rămână acasă, alături de familie.
Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

Îți mulțumim pentru că îți pasă!
 
Sari la conținut