Donează pentru cei 700 de copii din grija SOS:

lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

PayPal
Pentru a susține copiii și familiile vulnerabile pe termen lung, am creat programul de donație lunară Dăruiesc Copilărie, în care te poți înscrie chiar acum. Vei deveni parte din comunitatea care face posibilă creșterea, susținerea și acoperirea nevoilor pentru cei 700 de copii vulnerabili care fac parte din programele SOS anual. Poți alege orice sumă dorești și poți opri donația oricând cu un mesaj către noi.

Creștem și sprijinim în mod direct 700 de copii care se bazează pe noi în fiecare zi și în viitor. Susținerea ta pe termen mediu-lung este siguranța zilei de mâine pentru copii. Costurile pentru creșterea unui copil vulnerabil sunt ridicate și acoperă hrană, educație, servicii medicale sau de psihoterapie, toate adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil în parte. De asemenea, în programele de prevenire a separării copilului, lucrăm cu întreaga familie și oferim consiliere părinților pentru a înlătura riscul separării.


Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne pe adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro.

Pentru a opri donatia lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro . Îți mulțumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?