Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie

lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Cei vulnerabili sunt cei mai expusi in fata crizei Coronavirus

64.415 copii erau în evidenta serviciilor de prevenire a separarii copilului de familie la sfarsitul lunii septembrie 2019, iar peste 1 milion de copii traiesc sub pragul national al saraciei.

400 dintre ei sunt in prezent in programele noastre sociale. Toti sunt expusi mai mult ca niciodata si au nevoie de sprijinul tau. Pentru ei, separarea va fi traumatica, conditiile de trai sunt precare, nu au provizii, nu au apa potabila, nu au acces la tehnologie pentru a-si umple timpul cu activitati scolare.

In cele mai multe cazuri, parintii au ramas in aceasta perioada fara locul de munca cu ziua si pana trece criza nu au nicio solutie de angajare si nicio sursa de venit. Cel mai probabil, situatia nu se va rezolva rapid nici dupa trecerea ei. I-am sustinut cu pachete si toate cele necesare,  acum ii ajutam sa revina la o viata decenta: le oferim consilere vocationala, cursuri de meserii, le sustinem cheltuielile de transport pentru a ii ajuta sa se angajeze, ii sustinem sa isi poata munci pamantul si nu numai.

 

 

 


 

Pentru a opri donatia lunara, trebuie doar sa trimiteti un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro . Va multumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?