Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie

lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

150 DE FAMILII SI 400 DE COPII ​AU NEVOIE DE AJUTOR RAPID

 

150 de familii si 400 de copii ​din comunitatile vulnerabile nu stiu ce vor manca maine si nu au produsele de igiena absolut necesare in lupta cu virusul Co-vid19. 150 de familii si 400 de copii nu au niciun ajutor in afara de tine: viata lor ​incercata le arata, deodata, ca poate deveni mult, mult mai grea.

Tuturor ne este greu acum, este o situatie fara precedent din ultimii ani. Cei din comunitatile vulnerabile sunt cei mai expusi, ei nu isi mai permit sa faca rezerve de hrana pentru cateva zile, nu au produse de igiena necesare si nicio sursa de venit. Cei mai multi parinti lucrau cu ziua si si-au pierdut deja slujbele, nu au economii sau provizii, nu au optiunea de a se proteja de pericol. E important sa imparti putinul tau cu cei care depind de el. E momentul​ ​sa fim alaturi de copii si familiile lor si sa le dam o sansa sa treaca cu bine peste aceasta perioada.

Tu ii poti ajuta sa depaseasca aceast moment critic. Orice contributie conteaza si ajuta la stabilizarea situatiei familiilor vulnerabile. Iti garantam ca vor fi cei mai bine investiti bani vreodata, fie ca e vorba de 10, 50 sau 100 de lei lunar. Iti cerem sprijinul pentru ei lunar, pentru ca situatia lor nu se va imbunatati de pe o zi pe alta. Au nevoie reala de ajutor sustinut sa depaseasca acest moment. 

Cele 150 de familii fac parte din comunitatile vulnerabile in care actionam de peste 22 de ani. Prin Programul de Prevenire a Separarii Copilului de Familie, am reusit sa ajutam peste 3500 de copii sa ramana acasa, in familia lor si sa aiba o viata decenta. Intervenim zi de zi acolo unde este nevoie pentru ca cei mai vulberabili sa aiba o sansa sa iasa din cercul vicios al saraciei si al discriminarii.

Acum, situatia este cu atat mai grea si avem nevoie de tine, ca ei sa treaca cu bine peste aceasta perioada grea pentru noi toti.

Si nu uita sa ai grija nici de tine si de cei din jurul tau:

      • spala-te pe maini des si NU-ti atinge fata
      • iesi din casa doar daca este ABSOLUT necesar
      • sfatuieste-ti toti prietenii si apropiatii sa faca la fel.

Informeaza-te doar din surse oficiale. Impreuna vom depasi aceste momente. Dar e nevoie sa fim uniti.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?