Donează pentru cei 850 de copii din grija SOS:

lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

PayPal
Copilăria nu trebuie să doară. Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum

Ajută copiii ca Petrișor să crească într-o familie iubitoare! Sprijinul primit acum este ultimul tren către un viitor mai bun.  

Petrișor este fiecare copil care a fost cândva singur, speriat și fără speranță. Niciun copil nu trebuie să crească singur – aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o cu 30 de ani în urmă în România și cu 70 de ani în urmă la nivel internațional. Nu le putem schimba trecutul, dar îi putem ajuta acum, să le construim viitorul cu care le suntem datori.  

Cei 850 de copii pe care îi avem în grijă sau îi sprijinim anual nu mai au familia alături sau riscă să o piardă. 150 dintre ei cresc în cele 3 Sate SOS și 700 în familiile biologice care fac parte din programele noastre sociale, unde prevenim situația în care și Petrișor a fost cândva.  

Trauma abandonului din copilărie lasă cele mai adânci răni. Copiii care ajung în sistemul de protecție specială trec prin multiple experiențe traumatice, abuzuri, violență, neglijare. De aceea, fiecare copil din programele SOS are nevoie de sprijin și terapie constante, pentru a-și recăpăta copilăria. 

Donează lunar începând de azi orice sumă pentru copiii vulnerabili. Sprijinul lunar ne asigură stabilitate, vitală în responsabilitatea pe care o avem față de copiii cărora le-am promis o viață mai bună.  

Ce înseamnă donația ta lunară? Înseamnă ore de terapie, haine, rechizite, mâncare, igienă, educație, o comunitate și o familie iubitoare pentru fiecare dintre cei 850 de copii. Fii și tu parte din Marea Familie SOS! 


Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne pe adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro.

Pentru a opri donatia lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro . Îți mulțumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?