Craciun SOS Satele copiilor

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

"Sper ca 2019 imi aduce speranta"
Alina, 13 ani

Peste 50% dintre adolescentii din Romania sunt in pericol de a trai in saracie sau de a fi exclusi social. Au nevoie si de tine, pentru a-si recapata drepturile fundamentale: respect, iubire, siguranta, educatie. De 25 de ani in Romania, SOS Satele Copiilor ofera un camin, o familie, educatie si suport copiilor vulnerabili, iar peste 65 000 dintre ei au o viata mai buna acum.

Sarbatorile au fost intotdeauna un prilej de fericire si nerabdare pentru copii. Toata atentia este indreptata catre ei, iar lunile de iarna trec exact ca intr-o poveste. Dar nu pentru toti. Mii de copii in Romania nu au avut niciodata sarbatori adevarate. Atunci cand nu ai nimic pe masa, cand apa trece prin acoperis sau cand toate hainele sunt vechi si rupte, atmosfera Sarbatorilor piere in fata grijilor de adult cu care acesti copii se confrunta in fiecare zi. 

Fa si tu parte din povestea lor.Si tu le poti influenta viata in mod pozitiv. Alege sa donezi lunar orice suma, iar la finalul fiecarei luni vei sti ca ai facut o fapta buna. Copiii vulnerabili au nevoie de suport constant, nu doar de Sarbatori.
Craciunul copiilor
Craciunul copiilor
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?