Craciun SOS Satele copiilor

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

"Sper ca 2019 imi aduce speranta"
Alina, 13 ani

Peste 50% dintre adolescentii din Romania sunt in pericol de a trai in saracie sau de a fi exclusi social. Au nevoie si de tine, pentru a-si recapata drepturile fundamentale: respect, iubire, siguranta, educatie. De 25 de ani in Romania, SOS Satele Copiilor ofera un camin, o familie, educatie si suport copiilor vulnerabili, iar peste 65 000 dintre ei au o viata mai buna acum.

Educatia, siguranta si iubirea se construiesc pe termen lung. Un copil care a suferit traume are nevoie de ani de intelegere, mii de ore de terapie, atentie sporita si multa, multa dragoste. Pentru ca promisiunea noastra catre ei este pe termen lung, tinerii fiind sustinuti pana ajung la varsta maturitatii, rugamintea noastra este de asemenea pe termen lung. Nu uita niciodata ca putin pentru tine poate insemna lumea intreaga pentru ei.

Fa si tu parte din povestea lor. Si tu le poti influenta viata in mod pozitiv. Alege sa donezi lunar orice suma, iar la finalul fiecarei luni vei sti ca ai facut o fapta buna. Copiii vulnerabili au nevoie de suport constant si siguranta. Poti opri tranzactia recurenta absolut oricand doresti, important e sa fii alaturi de ei chiar si o bucata scurta de timp.
cvm
Craciunul copiilor
Craciunul copiilor
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?