Trimite “MAMA” prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar.
Donează online

Posted on / in Sansa2

Dor de copilarie

In urma cu 25 de ani, intra pe poarta Satului din Bucuresti de mana cu surioara geamana si o cunostea pe Mama SOS, cea la care revine si acum, ca acasa. Cand tanarul de astazi spune „mi-e dor de copilarie”, atunci stii ca aici copiii se fac mari, in cel mai frumos mod.

Petrisor este acum un tanar pe picioarele lui, care face bine, la randu-i, in fiecare zi a vietii lui. In anul 2015, a absolvit Facultatea de Asistenta medicala din Cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si, dupa mai multi ani de voluntariat, este angajat ca si cadru medical la Ambulanta.

 

 

In urma cu cativa ani, tanarul medic i-a salvat viata doamnei Gabi Voinea, voluntar de peste 20 de ani in Satul SOS Bucuresti. Profesoara de balet pentru generatii intregi de copii SOS a avut nevoie de interventia rapida a ambulantei, iar cel ajuns la fata locului a fost chiar Petrisor, fostul ei elev. O intalnire cu o mare incarcatura emotionala, pe care niciunul din cei doi nu o va uita niciodata.

Pentru ca oamenii cu suflet mare se gasesc in viata, sotia lui Petrisor face parte din echipa reprezentantilor SOS si le povesteste cu multa emotie oamenilor despre Satele SOS si despre copiii care se fac mari aici.

Cei doi au fost anul acesta si nasi de nunta pentru un alt tanar care a crescut in Satul SOS si pastreaza, cu mult drag, legaturi incepute in copilarie, in casutele SOS. Petrisor are planuri mari de viitor – vrea sa isi cumpere o casuta, pentru ca familia sa se mareasca si, mai ales, sa salveze vieti in continuare, sa schimbe in bine destine.

Suntem tare mandri de tine!

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei