Posted on / in Creșterea sustenabilității financiare

Echipa de telemarketing a proiectului este completă

“Construim o comunitate puternică pentru copiii vulnerabili!” acesta este sloganul sub care desfășurăm  un nou proiect cu scopul de a întări comunitatea oamenilor de bine care sprijină copiii vulnerabili din programele derulate de asociație.

Echipa de telemarketing este completă, avem două colege dedicate acetui proiect, iar în ultimele cinci luni, colegele noastre au gestionat 16.333 apeluri și au petrecut peste 214 ore în convorbiri despre fapte bune pentru copiii vulnerabili.

Experiența ultimelor cinci luni de telemarketing ne-a adus lecții valoroase privind interacțiunea cu donatorii prin telefon. Astfel, împărtășim câteva bune practici:

  1. Păstrează întotdeauna focusul pe calitatea conversației. Scriptul este important pentru că setează obiectivul și oferă ghidajul necesar pe parcursul apelului. Dar mult mai important este să stabilești o conexiune cu donatorul și să porți o conversație autentică.
  2. Cunoaște interlocutorul. Este un donator care abia s-a alăturat misiunii organizației sau este un susținător care este alături de ani buni? Fiecare donator merită să știe că generozitatea și implicarea sa are un impact real. Pentru asta, înainte de fiecare apel, ia-ți timp de pregătire pentru conversație – verifică istoricul donațiilor și notele despre apelurile anterioare.
  3. Fii atent la frecvența apelurilor și la preferințele de comunicare ale donatorilor. Prioritizează canalul de comunicare și momentul zilei alese de donator. În fiecare campanie, efectuează maxim 3 apeluri, la distanță de timp, pentru a nu fi prea insistent.

Activitatea de telemarketing face parte din proiectul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor”, un proiect dezvoltat de SOS Satele Copiilor în parteneriat cu SOS Children’s Villages Norway și cu sprijinul Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei