glovo donatii sos
Posted on / in Stiri

“Eroii fără pelerine” bucură Crăciunul copiilor din SOS Satele Copiilor

 

Glovo, aplicatia care ofera servicii de cumparare, preluare si livrare, in parteneriat cu SOS Satele Copiilor deruleaza în perioada 27 noiembrie – 24 decembrie campania umanitara „Nu toti eroii poarta pelerina”.

Scopul proiectului este de a angrena o parte cat mai mare din comunitate pentru a-i ajuta pe micutii mai putin norocosi din SOS Satele Copiilor sa se bucure de un Craciun imbelsugat, asa cum merita orice copil.

“Ne-am propus sa derulam o campanie de strangere a alimentelor necesare copiilor aflati in centrele SOS Satele Copiilor din tara prin aplicatie, intrucat credem ca principalul impediment al oamenilor in a se implica mai des in acest tip de campanii este lipsa de timp. Zilnic, sute de mii de oameni trec pragul supermarket-urilor pentru cumparaturi sau comanda prin aplicatia Glovo tot ce au nevoie. Acum le punem la dispozitie un instrument prin care pot dona o parte din cumparaturi fara sa depuna nici un efort suplimentar”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo Romania.

Produsele pe care le poti dona sunt zahar, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, orez, mălai, conserve (ton, pate, zacuscă), paste, bulion, pastă tomate, conserve rosii, in limita a noua kilograme pentru fiecare comanda.

Poti livra prin Glovo chemand curierul acasa sau la birou pentru a ridica produsele pe care vrei sa le donezi si specificand in comanda “donatie SOS Satele Copiilor”. Daca nu ai produsele la dispozitie acasa, poti sa le cumperi prin Glovo accesand in meniu categoria Markets si subcategoria SOS Satele Copiilor. Adresa de livrare pentru donatii este Calea Floreasca numarul 165, Bucuresti.

Pentru fiecare donatie plasata in aplicatie, GLOVO va dona un euro către copiii care traiesc in Satele SOS.

Program livrare pachete către SOS Satele Copiilor, Calea Floreasca 165:

Luni – Vineri, orele 09:00 – 15:00.

Mai multe detalii despre mecanismul campaniei aici.

Fa si tu o fapta buna de sarbatori, e mai simplu ca niciodata!

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei