Posted on / in Comunicate

Facilitatori ICDP – schimb de experienţă în lucrul cu părinţii

SOS Satele Copiilor România a organizat un nou eveniment în cadrul proiectului

 International Child Development Program – strategie de prevenire a inegalităţilor,

violenţei sociale şi familiale”  – Investim în copii, dezvoltăm părinţii

 

 

Evenimentul, care a abordat tema ”Facilitatori ICDP – schimb de experienţă în lucrul cu părinţii, a avut loc în data de 4 martie 2015. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul SOS Centrul de Zi Hemeiuş, Strada Gării nr. 45, judeţul Bacău şi s-a bucurat de participarea facilitatorilor ICDP formaţi în cadrul proiectului. La eveniment au participat atât specialişti din cadrul autorităţilor publice locale şi judeţene cât şi părinţi implicaţi în proiect.

 

Evenimentul a reprezentat o oportunitate pentru împărtăşirea experienţelor în lucrul cu părinţii sau persoanele de îngrijire, în special în ceea ce priveşte metoda ICDP şi întâlnirile pe care facilitatorii formaţi în cadrul proiectului le-au organizat cu şi pentru părinţi/persoane de îngrijire în perioada octombrie 2014-februarie 2015.

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate şi informații relevante despre proiectul pe care asociaţia noastră îl derulează in 8 comunităţi din județul Bacău, cât şi rezultatele pe care le-am obţinut în 12 luni de la implementare, concluziile în urma sesiunilor de formare dedicate membrilor structurilor comunitare consultative şi nu în ultimul rând înmânarea diplomelor de Facilitator ICDP celor 15 specialişti.

 

 

Proiectul “International Child Development Program – strategie de prevenire a inegalităţilor, violenţei sociale şi familiale – Investim in copii, dezvoltăm părinţii” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 67.500 Euro si se desfăşoară în perioada 15 martie 2014 -15 mai 2015 în localităţile Hemeiuş, Racova, Letea Veche, Săuceşti, Blăgeşti, Mărgineni, Bereşti-Bistriţa şi Gîrleni, din judeţul Bacău.

 

 

Pentru mai multe informații referitoare la proiect puteți accesa pagina de web:

https://www.sos-satelecopiilor.ro/international-child-development-program/ sau puteți trimite un e-mail la adresa: adriana.birloi@sos-satelecopiilor.ro, persoana de contact: Adriana Bîrloi – manager de proiect

 

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi  www.eeagrants.org; www.fondong.fdsc.ro

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei