Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie

lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România


Cu ajutorul oamenilor de bine, SOS Satele Copiilor ofera o familie iubitoare si un mediu protector de crestere pentru 700 de copii vulnerabili.
Fiecare membru al Familiei SOS este o parte importanta a comunitatii noastre si un sprijin real pentru sute de copii care nu mai au parintii langa ei sau care risca sa fie separati de familie.

Alatura-te din nou Familiei SOS si impreuna putem schimba in bine viata copiilor vulnerabili!

Fondurile stranse prin intermediul donatiilor lunare sunt folosite astfel:

In Satele SOS, donatiile ne ajutam sa acoperim cheltuieli ale casutelor familiale si sa raspundem nevoilor de zi cu zi ale copiilor, sa le asiguram suport educational, sa acoperim cheltuielile cu terapiile si activitatile extrascolare, precum si serviciile medicale.

In comunitatile vulnerabile, prin fondurile stranse, sprijinim copii si familii aflate in stare saracie extrema sa depaseasca situatia de criza. Oferim consiliere psiho-sociala parintilor, educatie parentala si sprijin pentru gasirea unui loc de munca stabil. De asemenea, ne asiguram ca cei mici merg la scoala, sunt hraniti corespunzator si nu traiesc in condiții de igiena precare.
Nevoile sunt mari si permanenete, de aceea avem nevoie de sprijinul tau! O donatie lunara, cu orice suma iti este confortabila, este cel mai de pret ajutor pe care il putem primi!

Sunt Raluca si fac parte din marea familie SOS Satele Copiilor de ceva vreme. Atunci cand am aderat, am facut-o avand convingerea ca orice sprijin, cat de mic, conteaza. Si spun asta pentru ca sunt sigura ca, asa ca mine, gandesc multi alti membri ai comunitatii.
Sunt mandra ca pot contribui sa sprijin eforturile acestor oameni minunati al caror tel este de a ajuta copiii provenind din medii defavorizate sa creasca impreuna, sa se simta inconjurati de dragoste, cu alte cuvinte, sa simta caldura unei familii. Pentru mine, e o multumire sufleteasca pe care nu am gasit un mod mai potrivit de a o implini. Raluca, donator SOS Satele Copiilor

Iti multumim pentru tot sprijinul oferit!

Ai o intrebare legata de donatia ta? Scrie-ne la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro.

 


 

Pentru a opri donatia lunara, trebuie doar sa trimiteti un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro .
Va multumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?