fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România


Cu ajutorul oamenilor de bine, SOS Satele Copiilor oferă o familie iubitoare și un mediu protector de creștere pentru 1000 de copii vulnerabili.
Fiecare membru al Familiei SOS este o parte importantă a comunității noastre și un sprijin real pentru sute de copii care nu mai au părinții lângă ei sau care riscă să fie separați de familie.

Alătură-te din nou Familiei SOS și împreună putem schimba în bine viața copiilor vulnerabili!

Fondurile strânse prin intermediul donațiilor lunare sunt folosite astfel:

În Satele SOS, donațiile ne ajută să acoperim cheltuieli ale căsuțelor familiale și să răspundem nevoilor de zi cu zi ale copiilor, să le asigurăm suport educațional, să acoperim cheltuielile cu terapiile și activitățile extrașcolare, precum și serviciile medicale.

În comunitățile vulnerabile, prin fondurile strânse, sprijinim copii și familii aflate în stare de sărăcie extremă să depășească situația de criză. Oferim consiliere psiho-socială părinților, educație parentală și sprijin pentru găsirea unui loc de muncă stabil. De asemenea, ne asigurăm că cei mici merg la școală, sunt hrăniți corespunzator și nu trăiesc în condiții de igienă precare.

Nevoile sunt mari și permanente, de aceea cerem sprijinul tău! O donație lunară, cu orice sumă îți este confortabilă, este cel mai de preț ajutor pe care îl putem primi!

Sunt Raluca și fac parte din marea familie SOS Satele Copiilor de ceva vreme. Atunci când am aderat, am făcut-o având convingerea că orice sprijin, cât de mic, contează. Și spun asta pentru că sunt sigură că, așa ca mine, gândesc mulți alți membri ai comunității.
Sunt mândră că pot contribui să sprijin eforturile acestor oameni minunați al căror țel este de a ajuta copiii provenind din medii defavorizate să crească împreună, să se simtă înconjurați de dragoste, cu alte cuvinte, să simtă căldura unei familii. Pentru mine, e o mulțumire sufletească pe care nu am găsit un mod mai potrivit de a o împlini. Raluca, donator SOS Satele Copiilor

Îți mulțumim pentru tot sprijinul oferit!

Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro.

 


 

Pentru a opri donația lunară, trebuie doar să trimiți un e-mail la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro .
Vă mulțumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut