Doneaza Sos Satele Copiilor

Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
150 DE FAMILII SI 400 DE COPII ​AU NEVOIE DE AJUTOR RAPID

150 de familii si 400 de copii ​din comunitatile vulnerabile nu stiu ce vor manca maine si nu au produsele de igiena absolut necesare acum. 150 de familii si 400 de copii nu au niciun ajutor in afara de tine: viata lor ​incercata le arata, deodata, ca poate deveni mult, mult mai greu.

​Tuturor ne este greu acum, este o situatie fara precedent din ultimii ani. Cei din comunitatile vulnerabile sunt cei mai expusi, ei nu isi mai permit sa faca rezerve de hrana pentru cateva zile, nu au produse de igiena necesare si nicio sursa de venit. Daca celor privilegiati le este greu acum, pentru cei care oricum nu aveau nimic este cumplit.

Cei mai multi si-au pierdut deja slujbele, nu au economii sau provizii, nu au optiunea de a se proteja de pericol. E important sa aiba sustinere, sa imparti putinul tau cu cei care depind de el. E momentul​ ​sa fim alaturi de acesti copii si familiile lor, sa le dam o sansa sa treaca cu bine peste perioada de criza.

Tu ii poti ajuta sa depaseasca acest moment critic. Orice contributie conteaza si ajuta la stabilizarea lor. Iti garantam ca vor fi cei mai bine investiti bani vreodata, fie ca e vorba de 10, 50 sau 100 de lei lunar. Iti cerem sprijinul pentru ei lunar, pentru ca situatia lor nu se va imbunatati de pe o zi pe alta. Au nevoie reala de ajutor sustinut sa depaseasca acest moment.

Cele 150 de familii sunt din comunitatile vulnerabile in care actionam de peste 22 de ani. Prin Programul de Prevenire a Separarii Copilului de Familie, am reusit sa ajutam peste 3500 de copii sa ramana acasa, in familia lor si sa aiba o viata decenta. Intervenim zi de zi acolo unde este nevoie pentru ca cei mai vulberabili sa aiba o sansa sa iasa din cercul vicios al saraciei si al discriminarii.

Acum, situatia este cu atat mai grea si avem nevoie de tine, ca ei sa treaca cu bine peste aceasta perioada grea pentru noi toti.

Si nu uita sa ai grija nici de tine si de cei din jurul tau:
  • spala-te pe maini des si NU-ti atinge fata
  • iesi din casa doar daca este ABSOLUT necesar
  • sfatuieste-ti toti prietenii si apropiatii sa faca la fel.
Informeaza-te doar din surse oficiale. Impreuna vom depasi aceste momente. Dar e nevoie sa fim uniti.

Update: In ultimele zile, am reușit sa ajutam toate familiile din comunitatile nevoiase cu pachete cu alimente, produse de igiena și rechizite pentru copii. Ne-au emoționat foarte tare reacțiile copiilor si ale parintilor, lacrimile lor de bucurie. S-au temut foarte tare ca nu vor putea sa se descurce in aceasta perioada, dar impreună le-am aratat ca binele poate face minuni.

Toti cei 400 de copii din programul SOS de prevenire a separarii copilului de familie pe care ii susținem acum au tot ce le trebuie. Suntem aproape de ei si gata sa intervenim in continuare, ne pregatim pentru urmatoarea runda de pachete. Cu spijinul tau lunar si al partenerilor de bine, vom gasi resurse sa le fim alaturi pe toata perioada crizei si dupa.

Colaj
Implica-te si tu:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?