Posted on / in Stiri

FestiSAT: SOS sărbătorește primii 30 de ani de viitor oferit copiilor

SOS Satele Copiilor sărbătorește anul acesta 30 de ani de viitor oferit copiilor și de implicare socială în România, printr-un eveniment inedit – FestiSAT. Festivalul caritabil creat pentru întreaga familie va avea loc pe 7 octombrie, începând cu ora 14:00, pe terenul clubului sportiv Năstase Marica, din cadrul Fundației pentru tenis „Arenele Ilie Năstase”, lângă Satul SOS din București.

FestiSAT are toate ingredientele unui festival de succes. Va aduce împreună pe scenă cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj și DJ Alex Super Beats. Cei prezenți se vor putea bucura de muzică bună, activități în aer liber pentru copii și părinți, relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks, vibe de festival și un strop de nostalgie. FestiSAT este un eveniment caritabil, așa că fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru susținerea proiectelor sociale ale SOS Satele Copiilor România.

Organizarea festivalului caritabil a venit din dorința asociației SOS Satele Copiilor România de a arăta în mod autentic impactul pe care l-a avut asupra copiilor pe care i-a îngrijit în cei 30 de ani de activitate. Le-a redat șansa la o copilărie fericită, le-a oferit optimism, bucurie, puterea și ambiția să își atingă și cele mai îndrăznețe visuri. Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să cunoască poveștile copiilor sprijiniți de SOS Satele Copiilor, ale mamelor SOS – cele au un rol esențial în îngrijirea copiilor și îi vor putea cunoaște și pe o parte dintre ambasadorii SOS Satele Copiilor.

Cu emoții și recunoștință, ne pregătim să sărbătorim 30 de ani de iubire, speranță și familie, la SOS Satele Copiilor România. Organizăm un eveniment caritabil, la care vă invităm să ne fiți alături! Fără oamenii de bine, misiunea noastră ar fi fost aproape imposibilă. Ne mândrim să spunem că am oferit un viitor mai bun și am schimbat viețile a peste 100.000 de beneficiari. FestiSAT este un prilej de a demonstra că, împreună, putem face lucruri extraordinare, în continuare. Haideți să facem această petrecere memorabilă nu doar pentru noi, ci și pentru cei care depind de sprijinul nostru. Cu inimile deschise și generozitatea voastră, continuăm să facem o diferență reală în viața copiilor vulnerabili. Fiecare bilet achiziționat vă va asigura distracția la eveniment și amintirea unui viitor mai bun pentru un suflet care a rămas fără sprijinul părinților sau riscă să îl piardă, declară Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Detaliile evenimentului caritabil FestiSAT

Dată: 7 octombrie, între orele 14:00 și 22:00
Locație: Năstase & Marica Sports Club (intrarea Țărmului, lângă SOS Satele Copiilor – Calea Floreasca nr. 165, București)
Line-up: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj, DJ Alex Super Beats
Bilete disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-festisat-89275 și www.sos-satelecopiilor.ro
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.
Parteneri media: Kanal D, Europa FM.
Eveniment susținut de Kaufland România.
FestiSAT este un eveniment creat și comunicat de agenția Magic Maker Communication, parte a grupului Untold Universe.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei