SOS Good Company – program de responsabilitate sociala pentru IMM-uri

SOS Good Company este un program dedicat partenerilor IMM implicati in proiectele organizatiei, firme responsabile social, pentru a le oferi recunoasterea noastra, posibilitatea de a investi intr-un proiect pe termen lung si de a vedea, periodic, impactul investitiei facute.

 

imm1

 

Calitatea de membru SOS Good Company iti ofera posibilitatea sa investesti bugete mici intr-un proiect pe termen lung si sa urmaresti, periodic, care este impactul investitiei tale. In acest moment, SOS Satele Copiilor Romania ofera 3 astfel de proiecte in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau. Indiferent ca vrei sa te implici in programe educationale si de dezvoltare profesionala, sociale, de sanatate sau de respectare a drepturilor omului, prin Satele SOS, ai posibilitatea de a sustine oricare dintre aceste directii.

 


 

Ce trebuie sa faci?

Stabileste suma anuala cu care vrei sa sponsorizezi Satul SOS ales si de cate ori vrei sa faci plata pe an – trimestrial, semestrial sau anual. In baza contractului de sponsorizare, suma devine o cheltuiala deductibila din impozitul pe profit datorat statului. Astfel, costul pentru companie este zero insa rezultatele investitiei sunt garantate.

 


 

Beneficiile membrilor SOS Good Company:

– asocierea cu o organizatie internationala recunoscuta;

– informari periodice despre proiectul pe care il sustii;

– promovarea apartenentei la program, prin utilizarea logoului SOS Good Company pe site-ul companiei sau in alte materiale de promovare;

– invitatia la un eveniment organizat de SOS Satele Copiilor Romania.

– promovarea logo-ului companiei pe pagina programului si in Raportul Anual al organizatiei

– posibilitatea de a vizita proiectul sustinut

 

imm2

Persoana de contact

Silviu Ripeanu

E-mail: silviu.ripeanu@sos-satelecopiilor.ro

Parteneri IMM

Mai multe detalii despre Programul de responsabilitate sociala pentru IMM-uri