Posted on / in Stiri

Fotbal pentru Bine: Naționala SOS – Kaufland Team

Naționala SOS revine cu primul meci al toamnei și va juca cu echipa oamenilor de bine de la Kaufland România. Meciul Naționala SOS – Kaufland Team are loc pe 22 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Kaufland.

Ca de fiecare dată, copiii și tinerii din Satele SOS au alături nume mari din fotbal, precum Ciprian Marica, Iulian Miu, Cristian Pulhac, Răzvan Raț sau Costin Lazăr. Meciul va fi arbitrat de arbitrul FIFA Radu Petrescu, prieten mai vechi al SOS. Din echipa Kaufland fac parte 12 fotbaliști ce vor face tot posibilul să îi motiveze pe copii și să le ofere un meci plin de energie și fair-play.

Proiectul Naționala SOS este o inițiativă a SOS Satele Copiilor România pentru susținerea copiilor pe care organizația îi are în grijă. Acest proiect a pornit de la nevoia de a-i implica pe copii în activități menite să le crească încrederea în ei, să aibă experiențe speciale, disciplină, fair-play, dar și să fie o echipă în teren și, mai apoi, în viață. Din echipă fac parte copiii și tineri ce iubesc fotbalul, din cele trei Sate SOS din țară.

Pe de altă parte, organizatorii își doresc să atragă atenția asupra problematicii sociale a copiilor vulnerabili și invită cât mai mulți oameni de bine să se alăture cauzei.

Prin implicarea Kaufland România în acest proiect, copiii din Naționala SOS își vor putea continua antrenamentele și pregătirea pe durata unui an de zile. Peste 50 de copii vor beneficia de echipamente potrivite, de antrenori de fotbal și de cantonamente. Kaufland România s-a implicat și în construirea terenului de sport din Satul SOS din București, Arena Kaufland, ce a fost inaugurat anul trecut și care a găzduit deja diverse competiții sportive pentru copii.

Meciul Naționala SOS – Kaufland Team are loc pe 22 octombrie, de la ora 16:00, în incinta Satului SOS București, din Calea Floreasca 165, sector 1.

Acest eveniment este al patrulea din seria meciurilor susținute de Naționala SOS. Până acum, mai multe personalități din fotbal s-au alăturat cauzei: Miodrag Belodedici, Dănuț Lupu, Emil Rădoi, Lucian Sânmărtean, Nana Falemi, Giani Kiriță, Daniel Niculae, Dan Chilom, Narcis Răducan, Adrian Iencsi, Teodora Meluță și alți oameni cu suflet mare.

 

Oricine poate susține cauza copiilor vulnerabili printr-un SMS cu textul MAMA la 8864.

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei